Opleiding

Al jaren leiden we vakmensen op.

Vakmensen die nu hun sporen verdienen. Voor een aantal in het vak zelf voor andere in een andere richting. Mensen waar we trots op zijn, mensen die nog altijd even langs komen.

Dit betekend dat we ieder jaar weer klaar staan om onze kennis over te dragen aan mensen / leerlingen die er voor willen gaan. Zo ook dit jaar vanaf 1 september 

Wij hebben plaats voor:

  • een leerling in de keuken 
  • een leerling in de bediening.


Een woord van onze huidige leerling Vera die vanaf 1 september een mooi bedrijf heeft gevonden waar ze zich weer op een hoger niveau gaat ontwikkelen.

Vera Munsters aan het woord:

"Hallo mijn naam is Vera Munsters,

Ik zit op de Rooie Pannen in Eindhoven en volg daar de opleiding zelfstandig werkend kok. Voor mijn drie jarige opleiding moet ik elk jaar bij een ander bedrijf werken om mezelf te ontwikkelen. 
Afgelopen jaar heb ik gekozen voor Herberg de Morgenstond. Hiervoor heb ik gekozen omdat ik er veel goede verhalen over hoorden en het mij een leuk bedrijf leek. Het was een goede keuze want ik heb hier erg veel geleerd.
Ook ben ik er elke dag met plezier gaan werken, want ik heb het erg naar mijn zin gehad. Dit komt omdat er veel afwisseling is met het werk,en elke dag anders is.
Ik hoop dat er nog veel leerlingen gaan werken, want het is een leuk bedrijf waar je veel kan leren.


Wij wensen Vera een mooie toekomst. 
Haar droom.... een eigen bedrijf.

Wij zijn bijzonder tevereden over haar stageperiode. 
Een leerling zoals een leerling zich hoort op te stellen.

Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...