Welkom op de pagina van Arretje - de belichaming van nostalgische lekkernijen en de onvergetelijke smaak van Arretjescake! Stap in de wereld van herinneringen en lekkernijen terwijl we je meenemen op een reis door de tijd, naar het hart van de Peel, waar de geest van Griendtsveen en de tradities van Herberg de Morgenstond samenkomen om jouw smaakpapillen te verwennen.

Arretjescake: Een Ritueel van Nostalgie

Arretjescake roept gevoelens van warmte en nostalgie op. Denk terug aan de dagen van je jeugd, toen je samen met je oma en opa aan de keukentafel zat, genietend van een heerlijk stukje Arretjescake. Diezelfde hartverwarmende ervaring bieden we je nu, met een moderne twist die het verleden omarmt.

Herberg de Morgenstond: Baken van Smaak

Net zoals de Bakkerij de Groot onlosmakelijk verbonden is met de Bossche Bol, is Herberg de Morgenstond het toevluchtsoord voor liefhebbers van Arretjescake. Gelegen in het idyllische Griendtsveen, vormt de herberg het epicentrum van de Arretjescake-cultuur. Hier worden tradities gekoesterd en smaken bewaard, allemaal om jou dat vertrouwde gevoel van tevredenheid te geven.

Arretje van de Morgenstond: Een Beroemde Vriend

Arretje van de Morgenstond, onze geliefde mascotte en beeldmerk, begroet je met open armen terwijl je deze culinaire reis begint. Hij symboliseert alles waar Arretjescake voor staat: samenzijn, liefde en smakelijke verrassingen. Zijn aanwezigheid herinnert je eraan dat elke hap van onze cake niet alleen een culinair genot is, maar ook een reis terug in de tijd naar dierbare momenten.

To Go: Een Verrassing voor Thuis

Ook bieden we onze Arretjescake "To Go" aan. Neem de magie van de herberg met je mee naar huis en deel het met je geliefden. Proef de traditie, voel de nostalgie en geniet van elke hap, waar je ook bent.

Kom en ontdek de wereld van Arretje, waar de tijd stilstaat terwijl de smaak voortleeft. Laat je onderdompelen in de liefde voor Arretjescake en laat je verrassen door de heerlijke smaak die we te bieden hebben. Of je nu een oude fan bent die terugkeert naar zijn roots of een nieuweling die wil proeven waar iedereen het over heeft, Arretje heet je van harte welkom in de wereld van hartverwarmende smaken en onvergetelijke herinneringen.

arretje.jpg
Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...