top of page

Juist omdat het er zo gewoon is,   
is deze plek zo markant

Dagkaart

Een lunchkaart met verrassingen

Soepen

Tomatensoep € 6,95

Met of zonder oma's gehaktballetjes


Zondagse soep € 7,50

 Heldere runderbouillon met soepvlees, boerensoepgroenten en vermicelli


Seizoenssoep € 7,50



Salades

Kip-salade

 normaal 13,50 of als maaltijdsalade 19,95

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met bosui, croutons,

 knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas


Geitenkaas-salade 

 normaal 13,50 of als maaltijdsalade 19,95

Salade met Hollandse geitenkaas, Griendtsveense honing, walnoten, 

Meijelse frambozen dressing en gemarineerde bramen


Visserij-salade 

normaal €14,50 of als maaltijdsalade 20,95

Salade van gerookte limburgse beekforel, gemarineerde scampi’s, 

huisgemaakte tonijnsalade, gekookt ei en cocktailsaus


Vegan salade 

normaal 14,50 of als maaltijdsalade 20,95

Orzo, tomaat, komkommer, rode ui, vegan fetta


Carpaccio salade 

normaal 15,- of als maaltijdsalade 21,50  (extra gamba 3,75 p.s.)

Carpaccio, truffelmayonaise, pijnboompitten, gemarineerde tomaat, Peelkaas



Lokale specialiteiten

Knapzak   12,90

Een bonte zak met hierin echte Peelwerkerskost, namelijk; gebakken spek, gebakken ei, gebakken  bloedworst, gebakken appel en stroop. Dit wordt geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood


Goedzak   12,90

Een zak met hierin het goede van Peel en Maas namelijk; gebakken champignons en ui, een plak  kaas met hierop rauwkost en een gebakken ei. Geserveerd op rogge, batavieren- en zuiderlicht-brood


Klootzak   12,90

Voor jaren terug stond hij ook op onze kaart een bal (kloot) gehakt. Nu serveren we twee  ambachtelijk ballen (2 x 100 gr) in zijn eigen jus met heerlijk gebakken uien, salade en brood in een blauwbonte zak


Panneke lever   14,70 *

Witte ge nog, zo’n lekkere pan op toffel, mi gebakken lever, juin en spek wor dè de ge mi unne  boterham dur hin dit. Geserveerd met wit-, batavieren- en zuiderlicht-brood


Horster champignonpotje   11,50 *

Gebakken champignons met ui en gerookt spek in een roomsaus. Geserveerd met stokbrood


Unne hulle dikke boterham   9,25

Sandwich van, batavieren-brood, belegd met knapperige sla, ’n gekookt eitje, tomaat, ui, rauwkost, met komkommer, boeren ham, kaas en remouladesaus



Lunchgerechten traditioneel

Boeren-tosti Hawaï € 7,75

Tosti met gekookte ham, ananas en kaas


Boeren-tosti € 6,95

Tosti met kaas en/of gekookte ham


Uitsmijter ham en/of kaas € 12,10

extra spek 2,75

3 eieren met twee sneeën batavieren-brood en aardappelsalade.


Uitsmijter spek € 13,75

3 eieren met twee sneeën batavieren-brood en aardappelsalade


Wij gebruiken biologische eieren van Devo uit Deurne


Draadjesvleeskroket (kan ook vegetarisch)

Een stuks € 7,75

Twee stuks € 10,75

Geserveerd met Batavieren-brood, salade en Limburgse mosterdmayonaise


Garnalenkroketten

Een stuks € 9,75

Twee stuks € 15,75

Geserveerd met Batavieren-brood, salade en Limburgse mosterdmayonaise



Broodjes

Tonijnsalade € 8,25

Augurk, ui, kappertjes


Smoske € 8,75

Ham, kaas, ei, rauwkost en remoulade saus


Carpaccio € 14,80

Rucola, pijnboompitten, tomaat, truffelmayonaise en Peelse kaas


Geitenkaas €8,95

Hollandse geitenkaas met Griendtsveense honing, salade, 

walnoten en Meijelse frambozen dressing



Pannenkoeken

Spekstreufke € 12,75

Appelstreufke € 12.-

Streufke naturel € 11,-


Geserveerd met stroop en poedersuiker



Dessert

Crème brûlée  € 8,75

met vanille ijs en slagroom


Rijstenpap € 6,50

Met proemdik en kaneelsuiker 


Dame blanche 2.0 € 8,95

Vanille bourbonijs met chocolade biscuit, gelei en chocoladesaus

.

Caramel brownie € 8,95

Met caramelsaus en vanille ijs


Chocolade mousse € 8,00

Huisgemaakt met Oreo crumble


Arretjescake € 8,00

Volgens oud Peels recept


Panna cotta pistache €8,25

Met Oreo crumble ‘opa’s laatste sigaar’


Kaasplankje € 11,90

5 kazen

Menukaarten

Wijnkaart

Wijnkaart

Avondkaart

Avondkaart

Bierkaart

Bierkaart

bottom of page