Juist omdat het er zo gewoon is,
is deze plek zo markant
Dagkaart
Een lunchkaart met verrassingen
Soepen
Tomatensoep € 6,95
Met of zonder oma's gehaktballetjes
Zondagse soep € 7,50
Heldere runderbouillon met soepvlees, boerensoepgroenten en vermicelli
Seizoenssoep € 7,50
Salades
Kip-salade
normaal 13,50 of als maaltijdsalade 19,95
Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met bosui, croutons,
knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas
Geitenkaas-salade
normaal 13,50 of als maaltijdsalade 19,95
Salade met Hollandse geitenkaas, Griendtsveense honing, walnoten,
Meijelse frambozen dressing en gemarineerde bramen
Visserij-salade
normaal €14,50 of als maaltijdsalade 20,95
Salade van gerookte limburgse beekforel, gemarineerde scampi’s,
huisgemaakte tonijnsalade, gekookt ei en cocktailsaus
Vegan salade
normaal 14,50 of als maaltijdsalade 20,95
Orzo, tomaat, komkommer, rode ui, vegan fetta
Carpaccio salade
normaal 15,- of als maaltijdsalade 21,50 (extra gamba 3,75 p.s.)
Carpaccio, truffelmayonaise, pijnboompitten, gemarineerde tomaat, Peelkaas
Lokale specialiteiten
Knapzak 12,90
Een bonte zak met hierin echte Peelwerkerskost, namelijk; gebakken spek, gebakken ei, gebakken bloedworst, gebakken appel en stroop. Dit wordt geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood
Goedzak 12,90
Een zak met hierin het goede van Peel en Maas namelijk; gebakken champignons en ui, een plak kaas met hierop rauwkost en een gebakken ei. Geserveerd op rogge, batavieren- en zuiderlicht-brood
Klootzak 12,90
Voor jaren terug stond hij ook op onze kaart een bal (kloot) gehakt. Nu serveren we twee ambachtelijk ballen (2 x 100 gr) in zijn eigen jus met heerlijk gebakken uien, salade en brood in een blauwbonte zak
Panneke lever 14,70 *
Witte ge nog, zo’n lekkere pan op toffel, mi gebakken lever, juin en spek wor dè de ge mi unne boterham dur hin dit. Geserveerd met wit-, batavieren- en zuiderlicht-brood
Horster champignonpotje 11,50 *
Gebakken champignons met ui en gerookt spek in een roomsaus. Geserveerd met stokbrood
Unne hulle dikke boterham 9,25
Sandwich van, batavieren-brood, belegd met knapperige sla, ’n gekookt eitje, tomaat, ui, rauwkost, met komkommer, boeren ham, kaas en remouladesaus
Lunchgerechten traditioneel
Boeren-tosti Hawaï € 7,75
Tosti met gekookte ham, ananas en kaas
Boeren-tosti € 6,95
Tosti met kaas en/of gekookte ham
Uitsmijter ham en/of kaas € 12,10
extra spek 2,75
3 eieren met twee sneeën batavieren-brood en aardappelsalade.
Uitsmijter spek € 13,75
3 eieren met twee sneeën batavieren-brood en aardappelsalade
Wij gebruiken biologische eieren van Devo uit Deurne
Draadjesvleeskroket (kan ook vegetarisch)
Een stuks € 7,75
Twee stuks € 10,75
Geserveerd met Batavieren-brood, salade en Limburgse mosterdmayonaise
Garnalenkroketten
Een stuks € 9,75
Twee stuks € 15,75
Geserveerd met Batavieren-brood, salade en Limburgse mosterdmayonaise
Broodjes
Tonijnsalade € 8,25
Augurk, ui, kappertjes
Smoske € 8,75
Ham, kaas, ei, rauwkost en remoulade saus
Carpaccio € 14,80
Rucola, pijnboompitten, tomaat, truffelmayonaise en Peelse kaas
Geitenkaas €8,95
Hollandse geitenkaas met Griendtsveense honing, salade,
walnoten en Meijelse frambozen dressing
Pannenkoeken
Spekstreufke € 12,75
Appelstreufke € 12.-
Streufke naturel € 11,-
Geserveerd met stroop en poedersuiker
Dessert
Crème brûlée € 8,75
met vanille ijs en slagroom
Rijstenpap € 6,50
Met proemdik en kaneelsuiker
Dame blanche 2.0 € 8,95
Vanille bourbonijs met chocolade biscuit, gelei en chocoladesaus
.
Caramel brownie € 8,95
Met caramelsaus en vanille ijs
Chocolade mousse € 8,00
Huisgemaakt met Oreo crumble
Arretjescake € 8,00
Volgens oud Peels recept
Panna cotta pistache €8,25
Met Oreo crumble ‘opa’s laatste sigaar’
Kaasplankje € 11,90
5 kazen


