Dagkaart

Soepen

 

Seizoenssoep  menuprijs

Per jaargetijde passen we deze soep aan.
Zie ons seizoensmenu

 

Tomatensoep  5,30

Gebonden tomatensoep met spekjes, ui en room.

 

Zondagse soep  5,90

Heldere runderbouillon met soepvlees,
boerensoepgroenten en vermicelli.

 

Salades

 

Kipsalade  8,80

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met bieslook, croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.

 

Geitenkaas salade  9,45

Salade van geitenkaas, vijgen, jalapeño, noten en gegrilde mediterraanse groenten met een aardbeien-peper vinaigrette.

 

Visserij salade  10,95

Salade van gerookte makreel, scampi’s, gerookte zalm,
gekookt ei, festival-salade, tomaten en knoflookdressing.


Alle salades kunnen glutenvrij geserveerd worden,
inclusief glutenvrij brood.
Salades en soepen worden geserveerd met stokbrood
en kruidenboter.

 

Lunchgerechten
(op z'n Morgenstonds)

 

Toon Kortooms-lunch  14,90

Geweldige lunch bestaande uit negen verschillende producten uit de eigen streek, gepresenteerd op een houten ‘turfspade’…
Honingontbijtkoek, krentenmik met kaantjes, yoghurtje, blauwe bessensapje, roggebrood met spek en ei, Batavierenbrood met gerookte ham een champignonbroodje met tomatentapenade en kaassalade met noten.

 

Knapzak  9,45

Een bonte zak met hierin echte Peelwerkerskost, namelijk; gebakken spek, gebakken ei, gebakken bloedworst, gebakken appel en stroop. Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.

 

Goedzak  9,45

Een zak met hierin het goede van Peel en Maas namelijk; gebakken champignons en ui, een plak kaas met hierop tomaat, festivalsalade en een gebakken ei. Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.

 

Klootzak  9,45

Voor jaren terug stond hij ook op onze kaart een bal (kloot) gehakt. Nu serveren we twee ambachtelijk ballen (2 x 100 gr) in zijn eigen jus met heerlijk gebakken uien, salade en brood in een blauwbonte zak.

 

Panneke lever  10,95

Witte ge nog, zo’n lekkere pan op toffel, mi gebakken lever, juin en spek wor dè de ge mi unne boterham dur hin dit. Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.

 

Horster champignonpotje  8,80

Gebakken champignons met gerookt spek in een roomsaus. Geserveerd met stokbrood.

 

Unne hulle dikke boterham  6,90

Sandwich van, batavieren-brood, belegd met knapperige sla, ’n gekookt eitje, tomaat, ui, komkommer, boeren ham en remouladesaus.

 

Lunchgerechten traditioneel

 

Tosti Hawaï (casino wit)  5,80

Tosti met gekookte ham, ananas en kaas.

 

Tosti (casino wit)  5,25

Tosti met kaas en/of gekookte ham.

 

Kroket (één stuk)  5,60

2 sneeën belegd met één ambachtelijke draadjesvleeskroket.

 

Kroket (twee stuks)  8,15

2 sneeën belegd met twee ambachtelijke draadjesvleeskroketten.

 

Uitsmijter (ham en/of kaas)  9,20

3 eieren met twee sneeën zuiderlichtbrood

Uitbreiding extra; spek  1,85

 

Uitsmijter (spek)  10,50

3 eieren met twee sneeën zuiderlichtbrood

 

Pannenkoek (lunchformaat)

Spekstreufke  9,70

Appelstreufke  9,10

Streufke naturel  8,40

Geserveerd met stroop en poedersuiker.

 

Seizoensmenu 

 

Seizoensmenu  vraag naar het menu

Ieder seizoen hebben we ook een compleet menu

•    Soep
•    Hoofdgerecht vlees / hoofdgerecht vis
•    Nagerecht

 

Terug naar overzicht

dagkaart.jpg dagkaart.jpg dagkaart.jpg
Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...