Dagkaart

Opmerking;

Op dagen van onderbezetting zal een beperkte 
dagkaart aangeboden worden.

Deze zal bestaan uit de populairste gerechten.

Soepen

 

Seizoenssoep  menuprijs

Per jaargetijde passen we deze soep aan.
Zie ons seizoensmenu

 

Erwtensoep 8,75

Uit eigen keuken, met roggebrood en katenspek

 

Paddenstoelensoep  7,15

Paddenstoelensoep met krokante bloedworst.

 

Tomatensoep  6,45

Gebonden tomatensoep met spekjes, ui en room.

 

Zondagse soep  7,05

Heldere runderbouillon met soepvlees,
boerensoepgroenten en vermicelli.

 

 

Salades

 

Kipsalade  (als lunch) 11,20   (als maaltijdsalade) 16,75

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met bosui, croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.

 

Kaas salade  (als lunch) 11,50   (als maaltijdsalade) 17,30

Salade van geitenkaas, brie, walnoten met een lauwwarme honing mosterd dressing.

 

Visserij salade  (als lunch) 12,90   (als maaltijdsalade) 19,90

Salade van gerookte makreel, scampi’s, gerookte zalm,
gekookt ei, rauwkost en knoflookdressing.

 

Veganistische salade   (als lunch) 11,85   (als maaltijdsalade)  17,80

Salade met gebakken paddenstoelen, cress-soorten,
uienchutney en pompoen.


Alle salades kunnen glutenvrij geserveerd worden,
inclusief glutenvrij brood.
Salades en soepen worden geserveerd met stokbrood
en kruidenboter.

 

Lunchgerechten
(op z'n Morgenstonds)

 

Broodje van de maand  11,25

Iedere maand opnieuw een broodje, vraag bij uw bezoek 
'WAT DIT NU WEER IS'

 

Knapzak  11,20

Een bonte zak met hierin echte Peelwerkerskost, namelijk; gebakken spek,
gebakken ei, gebakken bloedworst, gebakken appel en stroop. 
Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.

 

Goedzak  11,20

Een zak met hierin het goede van Peel en Maas namelijk; gebakken champignons
en ui, een plak kaas met hierop tomaat, festivalsalade en een gebakken ei. 
Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.

 

Klootzak  11,20

Voor jaren terug stond hij ook op onze kaart een bal (kloot) gehakt.
Nu serveren we twee ambachtelijk ballen (2 x 100 gr) in zijn eigen jus
met heerlijk gebakken uien, salade en brood in een blauwbonte zak.

 

Panneke lever  13,25

Witte ge nog, zo’n lekkere pan op toffel, mi gebakken lever, juin en spek
wor dè de ge mi unne boterham dur hin dit. 
Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.

 

Horster champignonpotje  10,35

Gebakken champignons met gerookt spek in een roomsaus. 
Geserveerd met stokbrood.

 

Unne hulle dikke boterham  8,35

Sandwich van, batavieren-brood, belegd met knapperige sla, ’n gekookt eitje,
tomaat, ui, rauwkost, boeren ham, kaas en remouladesaus.

 

Lunchgerechten traditioneel

 

Tosti Hawaï (casino wit)  6,90

Tosti met gekookte ham, ananas en kaas.

 

Tosti (casino wit)  6,25

Tosti met kaas en/of gekookte ham.

 

Kroket 6,75

2 sneeën zuiderlicht-brood belegd met
één ambachtelijke draadjesvleeskroket.

 

Kroketten 9,70

2 sneeën zuiderlicht-brood belegd met
twee ambachtelijke draadjesvleeskroketten.

 

Uitsmijter (ham en/of kaas)  10,90

3 eieren met twee sneeën zuiderlichtbrood

Uitbreiding extra; spek  2,20

 

Uitsmijter (spek)  12,45

3 eieren met twee sneeën zuiderlichtbrood

 

Pannenkoek (lunchformaat)

Spekstreufke  11,50

Appelstreufke  10,80

Streufke naturel  9,95

Geserveerd met stroop en poedersuiker.

 

Seizoensmenu 

 

Seizoensmenu  vraag naar het menu

Ieder seizoen hebben we ook een compleet menu

•    Soep
•    Hoofdgerecht vlees / hoofdgerecht vis
•    Nagerecht

e.v.t.  in overleg te bestellen.

 

Terug naar overzicht

dagkaart.jpg dagkaart.jpg
Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...