top of page

Juist omdat het er zo gewoon is,   
is deze plek zo markant

Dagkaart

Een lunchkaart met verrassingen

Soepen

 

Seizoenssoep   menuprijs

Per jaargetijde passen we deze soep aan. Zie ons seizoensmenu


Tomatensoep   6,90

Gebonden tomatensoep met spekjes, ui en room.


Zondagse soep   7,55

Heldere runderbouillon met soepvlees, boerensoepgroenten en vermicelli.





Salades

 

Kipsalade   (als lunch) 11,95   (als maaltijdsalade) 17,95

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met bosui, croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.


Kaas salade   (als lunch) 12,30   (als maaltijdsalade) 18,50

Salade van geitenkaas, romige brie, walnoten, croutons, abrikozen, zongedroogde tomaatjes en een dadel-vijgenbalsamico.


Visserij salade   (als lunch) 13,80   (als maaltijdsalade) 21,30

Salade van gerookte makreel, scampi’s, zalmforel, gekookt ei, rauwkost en knoflookdressing.


Vegansalade   (als lunch) 12,65   (als maaltijdsalade) 18,95

Lauwwarme salade met gebakken paddenstoelen, pickles van komkommer, rode ui, kroepoek van gerookte paprika en basilicum-olie.



Alle salades kunnen glutenvrij geserveerd worden, inclusief glutenvrij brood.Salades en soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.






Lunchgerechten (op z'n Morgenstonds)

 

Ingeving van de kok   12,75

Met regelmaat weer een ander gerecht, vraag bij uw bezoek ‘WAT DIT NU WEER IS’


Knapzak   12,20

Een bonte zak met hierin echte Peelwerkerskost, namelijk; gebakken spek, gebakken ei, gebakken bloedworst, gebakken appel en stroop. Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.


Goedzak   12,20

Een zak met hierin het goede van Peel en Maas namelijk; gebakken champignons en ui, een plak kaas met hierop tomaat, festivalsalade en een gebakken ei. Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.


Klootzak   12,20

Voor jaren terug stond hij ook op onze kaart een bal (kloot) gehakt. Nu serveren we twee ambachtelijk ballen (2 x 100 gr) in zijn eigen jus met heerlijk gebakken uien, salade en brood in een blauwbonte zak.


Panneke lever   14,20

Witte ge nog, zo’n lekkere pan op toffel, mi gebakken lever, juin en spek wor dè de ge mi unne boterham dur hin dit. Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.


Horster champignonpotje   11,10

Gebakken champignons met gerookt spek in een roomsaus. Geserveerd met stokbrood.


Unne hulle dikke boterham   8,95

Sandwich van, batavieren-brood, belegd met knapperige sla, ’n gekookt eitje, tomaat, ui, rauwkost, boeren ham, kaas en remouladesaus.





Lunchgerechten traditioneel

 

Tosti Hawaï (casino wit)   7,40

Tosti met gekookte ham, ananas en kaas.


Tosti (casino wit)   6,70

Tosti met kaas en/of gekookte ham.


Kroket   7,20

2 sneeën zuiderlicht-brood belegd met één ambachtelijke draadjesvleeskroket.

Kroketten   10,40

2 sneeën zuiderlicht-brood belegd met twee ambachtelijke draadjesvleeskroketten.


Uitsmijter (ham en/of kaas)   11,65

3 eieren met twee sneeën zuiderlichtbrood

Uitbreiding extra; spek   2,50


Uitsmijter (spek)   13,30

3 eieren met twee sneeën zuiderlichtbrood


Pannenkoek (lunchformaat)

Spekstreufke   12,30

Appelstreufke   11,55

Streufke naturel   10,65

Geserveerd met stroop en poedersuiker.

Menukaarten

Seizoensmenu

Seizoensmenu

Avondkaart

Avondkaart

Bierkaart

Bierkaart

bottom of page