top of page

Juist omdat het er zo gewoon is,   
is deze plek zo markant

Dagkaart

Een lunchkaart met verrassingen

Soepen


Seizoenssoep   8,10

Geroosterde paprikasoep met Griekse yoghurt


Tomatensoep   7,25

Gebonden tomatensoep met spekjes, ui en room


Zondagse soep   7,80

Heldere runderbouillon met soepvlees, boerensoepgroenten en vermicelli


Asperge soep   8,25

Licht gebonden aspergesoep met ei en lente-ui





Salades


Vegansalade   (als lunch) 12,95   (als maaltijdsalade) 19,15

Veganistische salade met gebakken champignons, kidneybeans, mais, kikkererwten, zontomaatjes, saffraan kroepoek en een frisse citrus-vinaigrette


Kipsalade   (als lunch) 13,50   (als maaltijdsalade) 19,75 *

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met bosui, croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas


Kaas salade   (als lunch) 13,25   (als maaltijdsalade) 19,30 *

Salade met geitenkaas, gemarineerde bramen, pittenmix, groentechips en aardbeien-balsamico


Visserij salade   (als lunch) 14,30   (als maaltijdsalade) 20,75 *

Salade van gerookte makreel, scampi’s, tonijnsalade, gekookt ei, rauwkost en  cocktailsaus



Alle salades kunnen glutenvrij geserveerd worden, inclusief glutenvrij brood.Salades en soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.






Lunchgerechten (op z'n Morgenstonds)


Knapzak   12,90

Een bonte zak met hierin echte Peelwerkerskost, namelijk; gebakken spek, gebakken ei, gebakken  bloedworst, gebakken appel en stroop. Dit wordt geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood


Goedzak   12,90

Een zak met hierin het goede van Peel en Maas namelijk; gebakken champignons en ui, een plak  kaas met hierop rauwkost en een gebakken ei. Geserveerd op rogge, batavieren- en zuiderlicht-brood


Klootzak   12,90

Voor jaren terug stond hij ook op onze kaart een bal (kloot) gehakt. Nu serveren we twee  ambachtelijk ballen (2 x 100 gr) in zijn eigen jus met heerlijk gebakken uien, salade en brood in een blauwbonte zak


Panneke lever   14,70 *

Witte ge nog, zo’n lekkere pan op toffel, mi gebakken lever, juin en spek wor dè de ge mi unne  boterham dur hin dit. Geserveerd met wit-, batavieren- en zuiderlicht-brood


Horster champignonpotje   11,50 *

Gebakken champignons met ui en gerookt spek in een roomsaus. Geserveerd met stokbrood


Unne hulle dikke boterham   9,25

Sandwich van, batavieren-brood, belegd met knapperige sla, ’n gekookt eitje, tomaat, ui, rauwkost, met komkommer, boeren ham, kaas en remouladesaus





Lunchgerechten traditioneel


Boeren tosti Hawaï (boeren wit)   7,75

Tosti met gekookte ham, ananas en kaas


Boeren tosti (boeren wit)   6,95

Tosti met kaas en/of gekookte ham


Uitsmijter (ham en/of kaas)   12,10

3 eieren met twee sneeën zuiderlicht-brood en aardappelsalade

Uitbreiding extra; spek   2,75


Uitsmijter (spek)   13,75

3 eieren met twee sneeën zuiderlicht-brood en aardappelsalade


Kroket

2 sneeën zuiderlicht-brood belegd met één ambachtelijke draadjesvleeskroket 7,75 *

2 sneeën zuiderlicht-brood belegd met twee ambachtelijke draadjesvleeskroketten   10,75 *


Pannenkoek (lunchformaat)

Spekstreufke   12,75

Appelstreufke   11,95

Streufke naturel   11,05

Geserveerd met stroop en poedersuiker.


* Friet i.p.v. stokbrood 2,95

Extra friet 3,80




Allergenen

Heeft u te maken met een allergie of intolerantie?

Meld dit dan zodat we samen met de bediening en onze keukenbrigade

een passend gerecht voor u kunnen bereiden.

Wij zijn u graag van dienst




Lekkernijtje 

6,50 per stuk


Creme brulee

afgebrand met rietsuiker


Chocolademousse

met slagroom en een kletskop


Rijstepap

met proemedik en kaneelsuiker


Pannacotta

met lemoncurd, meringe en slagroom


Arretjescake (1/3)

met 1 bol vanilleroomijs en slagroom


Aardbeien en mango sorbetijs

met aardbeien en slagroom


Contente menneke

2 bollen vanilleroomijs chocoladesaus en slagroom


Kersenparfait

met gemarineerde kersen en slagroom

Menukaarten

Seizoensmenu

Seizoensmenu

Avondkaart

Avondkaart

Bierkaart

Bierkaart

bottom of page