Avondkaart
Voorgerechten
Kipsalade (voorgerecht) 9,15 (maaltijdsalade) 15,95
Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met
bosui,croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.
Visserij salade (voorgerecht) 10,75 (maaltijdsalade) 18,95
Salade van gerookte makreel, scampi’s, gerookte zalm,
gekookt ei, rauwkost en een knoflookdressing.
Griekse salade (voorgerecht) 9,35 (maaltijdsalade) 16,45
Geitenkaas en feta, olijven, rode ui, cherrytomaatjes
en aardbeien-balsamico..
Veganistische salade (voorgerecht) 9,65 (maaltijdsalade) 16,95
Salade van gebakken paddenstoelen, cress-soorten,
uienchutney en zeekraal.
Carpaccio 12,70
Carpaccio met salade, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.
Alle salades kunnen glutenvrij geserveerd worden,
inclusief glutenvrij brood.
Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood
en kruidenboter.
Friet i.p.v. stokbrood + 1,95
Soepen
Seizoenssoep menuprijs
Per jaargetijde passen we deze soep aan.
Zie ons seizoensmenu.
Tomatensoep 6,15
Gebonden tomatensoep met spekjes,
ui en room.
Zondagse-soep 6,70
Heldere runderbouillon met soepvlees,
boerensoepgroenten en vermicelli.
Soepen worden geserveerd
met stokbrood en kruidenboter
Vleesgerechten
Seizoensschotel-vlees menuprijs
Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.
Varkenshaas 22,85
Varkenshaas medaillons met Boursin-champignonsaus
Kalfsoester 23,75
Kalfsoester met een jus van rozemarijn,
knoflook en heidehoning
Biefstuk (naturel) 23,75
Biefstuk (gebakken champignons) 27,10
Biefstuk (pepersaus of champignon-roomsaus) 26,60
Schnitzel (naturel) 19,75
Schnitzel (gebakken champignons) 23,10
Schnitzel (pepersaus of champignon-roomsaus) 22,60
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.
Visgerechten
Seizoensschotel-vis menuprijs
Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.
Scampis 22,95
Linguine (pasta), scampis, tomatensaus en kruiden.
Visstelletje 24,75
Duo van zalm en kabeljauw met beurre blanc.
Scholfilet 25,60
Gebakken scholfilet met bascilicumboter en citroen.
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.
Vegetarisch
Ravioli 19,40
Ravioli met ricotta en spinazie met kers-tomaatjes,
Italiaanse groente en oude kaas.
Als bijlage; salade
Indonesische stoverij met kokos 20,85
Vegan randang met basmati rijst, wok-thaigroenten en cassavekroepoek.
Als bijlage; friet en salade
Extra's
Extra salade of groenten 3,90
Extra portie friet of gebakken aardappelen 3,25
Nagerechten
Seizoenstoetje menuprijs
Per jaargetijde passen we ons toetje aan,
zie ons seizoensmenu.
Passie 7,95
Passie-framboos schuimrol met passie-mango sorbetijs en slagroom.
De Contente mens 6,95
Gewoon en vertrouwd: vanille-roomijs met warme
chocoladesaus en slagroom.
Ananasparfait 7,40
Ananasparfait, spekkoek, slagroom en amarenakersen.
Kaasplenkske 10,85
Kaasplankje met drie soorten kaas. Landana Bleu,
geitenkaas en oude kaas, krentenmik, roggebrood,
druifjes, noten, honing en aceto.
Snoepkonten-koffie 8,95
Voor wie het toch niet kan laten: een kopje koffie,
thee of cappuccino met een klein likeurtje, een tipje
slagroom, een puntje huisgemaakte arretjescake
en nog enkele wisselende items.

