Avondkaart

Voorgerechten

 

Kipsalade  (voorgerecht)  8,25  (maaltijdsalade)  14,60

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met
bieslook,croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.

Visserij salade  (voorgerecht)  9,75    (maaltijdsalade)  17,25

Salade van gerookte makreel, scampi’s, gerookte zalm,
gekookt ei, festival-salade, tomaten en een knoflookdressing.

Geitenkaas salade  (voorgerecht)  8,50  (maaltijdsalade)  14,95

Salade van geitenkaas, vijgen, jalapeño, noten en gegrilde mediterraanse groenten
met een aardbeien-peper vinaigrette.

Veganistische salade (voorgerecht) 7,85  (maaltijdsalade) 13,90

Salade van parelgort, bascilicumolie, pitten, rucola, kikkererwten,
olijven en gedroogde tomaat.

 

Carpaccio  12,45

Carpaccio met salade, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.

 

Alle salades kunnen glutenvrij geserveerd worden,
inclusief glutenvrij brood.
Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood
en kruidenboter.
Friet i.p.v. stokbrood  + 1,80

 

Soepen

 

Seizoenssoep  menuprijs

Per jaargetijde passen we deze soep aan.
Zie ons seizoensmenu.

 

Tomatensoep  5,60

Gebonden tomatensoep met spekjes,
ui en room.

 

Zondagse-soep  6,10

Heldere runderbouillon met soepvlees,
boerensoepgroenten en vermicelli.

 

Soepen worden geserveerd
met stokbrood en kruidenboter

 

Vleesgerechten

 

Seizoensschotel-vlees  menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.

 

Varkenshaas  20,75

Varkenshaas medaillons met een paddestoelduxelles
en een jus van rode wijn, knoflook en ui..

 

Hachee 17,75

Gestoofd rundvlees met hierover een laagje aardappelpuree,
geserveerd met rode kool, appelmoes en stoofpeer.

 

Biefstuk  (naturel)  22,85

Biefstuk  (gebakken champignons)  26,20

Biefstuk  (pepersaus of champignon-roomsaus)  25,70

 

Schnitzel  (naturel)  19,50

Schnitzel  (gebakken champignons)  22,85

Schnitzel  (pepersaus of champignon-roomsaus)  22,35

 

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.

 

Visgerechten

 

Seizoensschotel-vis  menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.

 

Scampis  22,85

In tempura gefrituurde scampi's, bosui en groenten.
geserveerd met kroepoek en een chili-limoenmayonaise.

 

Matelot  24,15

Vis-trio van zalm, scholfilet en zeebaars
met een Hollandaisesaus.

Roodbaars 23,25

Roodbaars met panko pesto gegratineerd uit de oven met een kruidensaus

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.

 

 

Vegetarisch

 

Ravioli  17,65

Ravioli met bospaddestoel, truffel en mediterane groenten en oude kaas..

Als bijlage; salade

 

Portobelloburger  18,95

Een portobello met een vegetarische hamburger, gegrilde groente en hummus

Als bijlage; friet en salade

 

Extra's

 

Extra salade of groenten  3,55

Extra portie friet of gebakken aardappelen  2,95

 

Nagerechten

 

Seizoenstoetje  menuprijs

Per jaargetijde passen we ons toetje aan,
zie ons seizoensmenu.

Winterdroom  7,25

Warme kersen, slagroom, kaneel-ijs, en Schwarzwalderkirsh - meringue

De Contente mens  6,95

Gewoon en vertrouwd. vanille-roomijs met warme
chocoladesaus en slagroom.

Gebrande pudding 6,75

Creme brulee met 1 bolletje vanille-ijs en slagroom.

Kaasplenkske  9,85

Kaasplankje met drie soorten kaas. Landana Bleu,
geitenkaas en oude kaas, krentenmik, roggebrood,
druifjes, noten, honing en aceto.

Snoepkonten-koffie  8,15

Voor wie het toch niet kan laten: een kopje koffie,
thee of cappuccino met een klein likeurtje, een tipje
slagroom, een puntje huisgemaakte arretjescake
en nog enkele wisselende items.

 

Terug naar overzicht

avondkaart.jpg avondkaart.jpg
Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...