Avondkaart

Voorgerechten

 

Kipsalade  (voorgerecht)  9,60  (maaltijdsalade)  16,75

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met
bosui,croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.

Visserij salade  (voorgerecht)  11,30    (maaltijdsalade)  19,90

Salade van gerookte makreel, scampi’s, gerookte zalm,
gekookt ei, rauwkost en een knoflookdressing.

Kaas salade  (voorgerecht)  9,80  (maaltijdsalade)  17,30

Salade van geitenkaas, brie, walnoten met een lauwwarme honing mosterd dressing..

Veganistische salade (voorgerecht) 10,15  (maaltijdsalade) 17,80

Salade van gebakken paddenstoelen, cress-soorten,
uienchutney en pompoen.

Carpaccio  13,35

Carpaccio met salade, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.

 

Alle salades kunnen glutenvrij geserveerd worden,
inclusief glutenvrij brood.
Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood
en kruidenboter.
Friet i.p.v. stokbrood  + 1,95

 

Soepen

 

Seizoenssoep  menuprijs

Per jaargetijde passen we deze soep aan.
Zie ons seizoensmenu.

 

Tomatensoep  6,45

Gebonden tomatensoep met spekjes,
ui en room.

 

Zondagse-soep  7,05

Heldere runderbouillon met soepvlees,
boerensoepgroenten en vermicelli.

 

Soepen worden geserveerd
met stokbrood en kruidenboter

 

Vleesgerechten

 

Seizoensschotel-vlees  menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.

 

Varkenshaas  23,95

Varkenshaas medaillons met Boursin-champignonsaus

 

Hachee 23,55

Met puree, gegratineerd uit oven met rode kool en appelmoes

 

Biefstuk  (naturel)  24,95

Biefstuk  (gebakken champignons)  28,45

Biefstuk  (pepersaus of champignon-roomsaus)  27,95

 

Schnitzel  (naturel)  20,75

Schnitzel  (gebakken champignons)  24,25

Schnitzel  (pepersaus of champignon-roomsaus)  23,75

 

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.

 

Visgerechten

 

Seizoensschotel-vis  menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.

 

Scampis  24,10

Scampi's met basmatirijst en dillensaus.

 

Vistrio  24,75

Kabeljauw, victoriabaars en zalm met beurre blanc.

 

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.

 

 

Vegetarisch

 

Ravioli  20,40

Ravioli met truffel en bospaddenstoelen, spinazie en oude kaas.

Als bijlage; salade

 

Vegan saté  21,90

Vegan saté, mixed pickels en cassavekroepoek.

Als bijlage; friet en salade

 

Extra's

 

Extra salade of groenten  4,10

Extra portie friet of gebakken aardappelen  3,40

 

Nagerechten

 

Seizoenstoetje  menuprijs

Per jaargetijde passen we ons toetje aan,
zie ons seizoensmenu.

Creme brulee 7,95

Creme brulee met speculaaskruiden, vanille-ijs, slagroom en appel-peren compote.

De Contente mens  7,65

Gewoon en vertrouwd: vanille-roomijs met warme
chocoladesaus en slagroom.

Chocolademousse 7,40

Chocolademousse met kaneel-ijs, slagroom en witte chocoladesaus.

Kaasplenkske  10,85

Kaasplankje met drie soorten kaas. Landana Bleu,
geitenkaas en oude kaas, krentenmik, roggebrood,
druifjes, noten, honing en aceto.

Snoepkonten-koffie  8,95

Voor wie het toch niet kan laten: een kopje koffie,
thee of cappuccino met een klein likeurtje, een tipje
slagroom, een puntje huisgemaakte arretjescake
en nog enkele wisselende items.

 

Terug naar overzicht

avondkaart.jpg avondkaart.jpg
Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...