top of page

Juist omdat het er zo gewoon is,   
is deze plek zo markant

Avondkaart

Genieten op z'n Peels

Herfstkaart


Voorgerechten

Kipsalade   (voorgerecht)  10,60 (maaltijdsalade)  19,75

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met bosui, croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.


Visserij salade   (voorgerecht)  12,55    (maaltijdsalade)  20,75

Salade van gerookte makreel, scampi’s, tonijnsalade, gekookt ei, rauwkost

en een cocktailsaus.


Geitenkaassalade   (voorgerecht)  11,90  (maaltijdsalade)  19,30

Salade met geitenkaas, gemarineerde bramen, pittenmix, groentechips en aardbeien-balsamico.


Vegan salade   (voorgerecht) 11,25  (maaltijdsalade) 19,15

Veganistische salade met gebakken champignons, kidneybeans, mais, kikkererwten, zontomaatjes, saffraan kroepoek en een frisse citrus-vinaigrette.


Carpaccio   14,80

Carpaccio met rucola, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.


Ambachteljke broodjes (2 st.) € 5,75  

Met kruidenboter en tomaten-tapenade


Zeeuwse garnalen kroketten (2 st.) € 15,75

Met salade, brood en Limburgse mosterdmayonaise


Carpaccio € 14,80

Rucola, truffelmayonaise, pijnboompitten, gemarineerde tomaat, Peelkaas.


.Liesselse Oesterzwam € 8,75

Oesterzwamragout, pasteitje, truffel en salade


Horster Champignons € 8,75

Met Peelspek, uien en knoflookroomsaus


Alle bovenstaande gerechten kunnen glutenvrij geserveerd worden,

inclusief glutenvrij brood.



Soepen

Tomatensoep € 6,95

Met of zonder oma's gehaktballetjes


Zondagse soep € 7,50

 Heldere runderbouillon met soepvlees, boerensoepgroenten en vermicelli


Seizoenssoep € 7,50



Van het land

Varkenshaas   22,50

Kan ook voor de kleine eter € 19,50

Twee varkenshaasmedaillons met champignon-duxelles en een roomsaus.


Ierse kogelbiefstuk   (naturel)  27,50

Met pepersaus of champignon-roomsaus  + 3,-


Schnitzel   (naturel)  22,95

Met pepersaus of champignon-roomsaus  + 3,-


Peelse varkenskarbonaaj € 28,50

350 gram ribroast gelakt met een Limburgse pruimenmarinade en saus van Peelreus donkerbier


Peelpotje (Onze peelse trots) € 23,75

Gestoofd rundvlees met rode wijn, Peelse kruiden, groente en onze huisgemaakte jus


Limburgs zuurvlees € 22,50

Met pepersaus of champignonsaus + 3,- Met Peelreusbier en Limburgse appelstroop, honingkoek van Bakkerij van Ham en geserveerd met appel compote. Peelser kan het niet!



Uit de zee

Scampi's €22,50

Kan ook voor de kleine eter € 19,50

Heerlijk gemarineerde scampi's met een knoflookroomsaus


Peelvispotje € 22,50

Visfilet in een prei/roomsaus met dagverse groente en een witte wijn


Vangst van vandaag

Kijk op het krijtbord of vraag de bediening wat wij te bieden hebben!



Van de aarde

Veganistische lasagne € 23,50

Prei, plantaardige room en kaas, Peelse kruiden, courgette, geserveerd met salade


Vegetarische pasta € 19,95 Kan ook voor de kleine eter € 17,50

Pasta met een beemster-knoflooksaus, prei, room, Peelkruiden, Liesselse oesterzwammen en feta


Hoofgerechten worden standaard met frietjes en groenten geserveerd



Dessert

Crème brûlée  € 8,75

met vanille ijs en slagroom


Rijstenpap € 6,50

Met proemdik en kaneelsuiker 


Dame blanche 2.0 € 8,95

Vanille bourbonijs met chocolade biscuit, gelei en chocoladesaus

.

Caramel brownie € 8,95

Met caramelsaus en vanille ijs


Chocolade mousse € 8,00

Huisgemaakt met Oreo crumble


Arretjescake € 8,00

Volgens oud Peels recept


Bastogne parfait € 8,75

Met crumble van Bastogne en caramelsaus


Kaasplankje

5 kazen 


Menukaarten

Wijnkaart

Wijnkaart

Dagkaart

Dagkaart

Bierkaart

Bierkaart

bottom of page