Avondkaart

Voorgerechten

 

Hertencarpaccio  menuprijs

Zie ons wildmenu

 

Kipsalade  (voorgerecht)  7,65  (maaltijdsalade)  15,35

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met bieslook, croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.

 

Geitenkaas salade  (voorgerecht)  7,15  (maaltijdsalade)  14,30

Salade van geitenkaas, vijgen, jalapeño, noten en gegrilde mediterraanse groenten
met een aardbeien-peper vinaigrette.

 

Visserij salade  (voorgerecht)  8,15    (maaltijdsalade)  16,35

Salade van gerookte makreel, scampi’s, gerookte zalm, gekookt ei, festival-salade, tomaten
en een knoflookdressing.

 

Carpaccio  10,20

Carpaccio met salade, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.

 

Alle saldades kunnen glutenvrij geserveerd worden,
inclusief glutenvrij brood.
Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood
en kruidenboter.
Friet i.p.v. stokbrood  + 1,80

 

Soepen

 

Seizoens-soep  menuprijs

Per jaargetijde passen we deze soep aan.
Zie ons seizoensmenu.

 

Wildsoep  menuprijs

Zie ons wildmenu.

 

Tomatensoep  5,30

Gebonden tomatensoep met spekjes,
ui en room.

 

Zondagse soep  5,90

Heldere runderbouillon met soepvlees,
boerensoepgroenten en vermicelli.

 

Soepen worden geserveerd
met stokbrood en kruidenboter

 

Vleesgerechten

 

Seizoensschotel-vlees  menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht. Zie ons seizoensmenu.

 

Wild  menuprijs

Zie ons wildmenu.

 

Bruiloftsmaal  19,75

Twee varkenshaas medaillons omwikkeld met spek,
geserveerd met een paddenstoelensaus.

 

Zoervleisj, Limburgs trots  19,65

Zoervleisj (zuurvlees) bereid volgens authentiek Limburgs recept.
Geserveerd met zilveruitjes, spekjes en groenten.
Zo gewoon, en ohhh… zo lekker.

 

Biefstuk  (naturel)  21,65

Biefstuk  (gebakken champignons)  24,90

Biefstuk  (pepersaus of champignon-roomsaus)  24,40

 

Schnitzel  (naturel)  18,55

Schnitzel  (gebakken champignons)  21,90

Schnitzel  (pepersaus of champignon-roomsaus)  21,30

 

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.

 

Visgerechten

 

Seizoensschotel-vis  menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht. Zie ons seizoensmenu.

 

Zalm  22,30

Zalm uit de oven met een kruidenkorst en basilicumolie.

 

Matelot  22,95

Vis-trio van zalm, scholfilet en zeebaars
met een wittewijnsaus en dille.

 

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.

 

Verse Mosselen  23,85

In de maanden juli en augustus serveren we verse mosselen.

 

Vegetarisch

 

Ravioli  17,65

Ravioli gevuld met geitenkaas, basilicum-olie, wok-groenten, oude kaas en rucola.

Als bijlage; salade

 

Portobelloburger  18,90

Een portobello met een vegetarische hamburger, gegrilde groente, oude kaas
en tomatensalsa.

Als bijlage; friet en salade

 

Extra's

 

Extra salade of groenten  3,35

Extra portie friet of gebakken aardappelen  2,80

 

Nagerechten

 

Seizoenstoetje  menuprijs

Per jaargetijde passen we ons toetje aan, zie ons seizoensmenu.

 

Wild toetje  menuprijs

Zie ons wildmenu.

 

De Contente mens  6,75

Gewoon en vertrouwd. vanille-roomijs met warme chocoladesaus en slagroom.

 

Moussetuintje  6,75

Uitleg volgt nog.

 

Kaasplenkske  9,60

Kaasplankje met drie soorten kaas. Landana Bleu, geitenkaas en oude kaas, krentenmik, roggebrood, druifjes, noten, honing en aceto.

 

Snoepkonten-koffie  7,80

Voor wie het toch niet kan laten: een kopje koffie, thee of cappuccino met een klein likeurtje, een tipje slagroom, een puntje huisgemaakte arretjescake en nog enkele wisselende items.

 

Terug naar overzicht

avondkaart.jpg avondkaart.jpg
Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...