
Juist omdat het er zo gewoon is,
is deze plek zo markant
Avondkaart
Genieten op z'n Peels
Herfstkaart
Voorgerechten
Kipsalade (voorgerecht) 10,60 (maaltijdsalade) 19,75
Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met bosui, croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.
Visserij salade (voorgerecht) 12,55 (maaltijdsalade) 20,75
Salade van gerookte makreel, scampi’s, tonijnsalade, gekookt ei, rauwkost
en een cocktailsaus.
Geitenkaassalade (voorgerecht) 11,90 (maaltijdsalade) 19,30
Salade met geitenkaas, gemarineerde bramen, pittenmix, groentechips en aardbeien-balsamico.
Vegan salade (voorgerecht) 11,25 (maaltijdsalade) 19,15
Veganistische salade met gebakken champignons, kidneybeans, mais, kikkererwten, zontomaatjes, saffraan kroepoek en een frisse citrus-vinaigrette.
Carpaccio 14,80
Carpaccio met rucola, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.
Ambachteljke broodjes (2 st.) € 5,75
Met kruidenboter en tomaten-tapenade
Zeeuwse garnalen kroketten (2 st.) € 15,75
Met salade, brood en Limburgse mosterdmayonaise
Carpaccio € 14,80
Rucola, truffelmayonaise, pijnboompitten, gemarineerde tomaat, Peelkaas.
.Liesselse Oesterzwam € 8,75
Oesterzwamragout, pasteitje, truffel en salade
Horster Champignons € 8,75
Met Peelspek, uien en knoflookroomsaus
Alle bovenstaande gerechten kunnen glutenvrij geserveerd worden,
inclusief glutenvrij brood.
Soepen
Tomatensoep € 6,95
Met of zonder oma's gehaktballetjes
Zondagse soep € 7,50
Heldere runderbouillon met soepvlees, boerensoepgroenten en vermicelli
Seizoenssoep € 7,50
Van het land
Varkenshaas 22,50
Kan ook voor de kleine eter € 19,50
Twee varkenshaasmedaillons met champignon-duxelles en een roomsaus.
Ierse kogelbiefstuk (naturel) 27,50
Met pepersaus of champignon-roomsaus + 3,-
Schnitzel (naturel) 22,95
Met pepersaus of champignon-roomsaus + 3,-
Peelse varkenskarbonaaj € 28,50
350 gram ribroast gelakt met een Limburgse pruimenmarinade en saus van Peelreus donkerbier
Peelpotje (Onze peelse trots) € 23,75
Gestoofd rundvlees met rode wijn, Peelse kruiden, groente en onze huisgemaakte jus
Limburgs zuurvlees € 22,50
Met pepersaus of champignonsaus + 3,- Met Peelreusbier en Limburgse appelstroop, honingkoek van Bakkerij van Ham en geserveerd met appel compote. Peelser kan het niet!
Uit de zee
Scampi's €22,50
Kan ook voor de kleine eter € 19,50
Heerlijk gemarineerde scampi's met een knoflookroomsaus
Peelvispotje € 22,50
Visfilet in een prei/roomsaus met dagverse groente en een witte wijn
Vangst van vandaag
Kijk op het krijtbord of vraag de bediening wat wij te bieden hebben!
Van de aarde
Veganistische lasagne € 23,50
Prei, plantaardige room en kaas, Peelse kruiden, courgette, geserveerd met salade
Vegetarische pasta € 19,95 Kan ook voor de kleine eter € 17,50
Pasta met een beemster-knoflooksaus, prei, room, Peelkruiden, Liesselse oesterzwammen en feta
Hoofgerechten worden standaard met frietjes en groenten geserveerd
Dessert
Crème brûlée € 8,75
met vanille ijs en slagroom
Rijstenpap € 6,50
Met proemdik en kaneelsuiker
Dame blanche 2.0 € 8,95
Vanille bourbonijs met chocolade biscuit, gelei en chocoladesaus
.
Caramel brownie € 8,95
Met caramelsaus en vanille ijs
Chocolade mousse € 8,00
Huisgemaakt met Oreo crumble
Arretjescake € 8,00
Volgens oud Peels recept
Bastogne parfait € 8,75
Met crumble van Bastogne en caramelsaus
Kaasplankje
5 kazen