
Juist omdat het er zo gewoon is,
is deze plek zo markant
Avondkaart
Genieten op z'n Peels
Voorgerechten
Kipsalade (voorgerecht) 10,60 (maaltijdsalade) 19,75
Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met bosui, croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.
Visserij salade (voorgerecht) 12,55 (maaltijdsalade) 20,75
Salade van gerookte makreel, scampi’s, tonijnsalade, gekookt ei, rauwkost
en een cocktailsaus.
Geitenkaassalade (voorgerecht) 11,90 (maaltijdsalade) 19,30
Salade met geitenkaas, gemarineerde bramen, pittenmix, groentechips en aardbeien-balsamico.
Vegan salade (voorgerecht) 11,25 (maaltijdsalade) 19,15
Veganistische salade met gebakken champignons, kidneybeans, mais, kikkererwten, zontomaatjes, saffraan kroepoek en een frisse citrus-vinaigrette.
Carpaccio 14,80
Carpaccio met rucola, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.
Alle bovenstaande gerechten kunnen glutenvrij geserveerd worden,
inclusief glutenvrij brood. Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood
en kruidenboter. Friet i.p.v. stokbrood 2,75

Soepen
Seizoenssoep menuprijs
Per jaargetijde passen we deze soep aan. Zie ons seizoensmenu
Tomatensoep 7,50
Gebonden tomatensoep met spekjes, ui en room.
Zondagse soep 7,85
Heldere runderbouillon met soepvlees, boerensoepgroenten en vermicelli.
Soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Vleesgerechten
Seizoensschotel-vlees menuprijs
Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.
Varkenshaas 26,50
Twee varkenshaasmedaillons met champignon-duxelles en een roomsaus.
Triangel 29,65
Gegrilde kipfilet, varkenshaas en biefstuk met een keuze uit pepersaus
of champignonroomsaus.
Biefstuk (naturel) 26,90
Biefstuk (pepersaus of champignon-roomsaus) 29,35
Schnitzel (naturel) 22,95
Schnitzel (pepersaus of champignon-roomsaus) 25,70
Extra gebakken champignons 3,35
Visgerechten
Seizoensschotel-vis menuprijs
Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.
Matelot 27,45
Trio van kabeljauw, zalm en victoriabaars met een kruidensaus.
Roodbaarsfilet 28,45
Roodbaarfilet met een groenekruiden-mosterdkorstje en een knoflookolie met dille.
Zeebaars en scampis 27,15
Gegrilde zeebaars, scampis met een klassieke aoli, kappertjes en zeekraal.
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.
Veganistisch
Koningsoesterzwam 22,75
Koningsoesterzwam in tempurabeslag, rijst gegrilde groente, poftomaatjes met een milde mangosalsa.
Gyoza 23,60
Dumpling gevuld met groente, teriyakisaus, maanzaad, shi-itake en bosui.
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met salade
Extra's
Voor alle hoofdgerechten geldt:
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.
Extra salade of groenten 4,55
Extra portie friet of gebakken aardappelen 3,80
Nagerechten

Seizoenstoetje menuprijs
Per jaargetijde passen we ons toetje aan,
Zie ons seizoensmenu.
De Contente mens 8,95
Gewoon en vertrouwd: vanille-roomijs met warme
chocoladesaus en slagroom.
Kaasplenkske 11,95
Kaasplankje met vier soorten kaas. Castello Blue,
Brie, geitenkaas, en oude kaas, stokbrood, roggebrood,
druifjes, noten, honing en dadel-vijgen balsamico.
Snoepkonten-koffie 9,80
Voor wie het toch niet kan laten: een kopje koffie,
thee of cappuccino met een klein likeurtje, een tipje
slagroom, een puntje huisgemaakte arretjescake
en nog enkele wisselende items.
Espresso Martini 10,85
Om voor wakker gemaakt te worden.
25 ml wodka, 25 ml kahlua, zout, 5 ml suikersiroop, 40 ml espresso, koffieboontje.
Ons nieuwe idee
Ik lust nog wel een toetje maar niet te groot 6,50
Of…. ik kan nie kiezen nie en neem er zelfs twee 13,00
Creme brulee
afgebrand met rietsuiker
Chocolademousse
met slagroom en een kletskop
Rijstepap
met proemedik en kaneelsuiker
Pannacotta
met lemoncurd, meringe en slagroom
Arretjescake (1/3)
met 1 bol vanilleroomijs en slagroom
Aardbeien en mango sorbetijs
met aardbeien en slagroom
Contente menneke
2 bollen vanilleroomijs chocoladesaus en slagroom
Kersenparfait
met gemarineerde kersen en slagroom