top of page

Juist omdat het er zo gewoon is,   
is deze plek zo markant

Avondkaart

Genieten op z'n Peels

Voorgerechten


Kipsalade   (voorgerecht)  10,60 (maaltijdsalade)  19,75

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met bosui, croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.


Visserij salade   (voorgerecht)  12,55    (maaltijdsalade)  20,75

Salade van gerookte makreel, scampi’s, tonijnsalade, gekookt ei, rauwkost

en een cocktailsaus.


Geitenkaassalade   (voorgerecht)  11,90  (maaltijdsalade)  19,30

Salade met geitenkaas, gemarineerde bramen, pittenmix, groentechips en aardbeien-balsamico.


Vegan salade   (voorgerecht) 11,25  (maaltijdsalade) 19,15

Veganistische salade met gebakken champignons, kidneybeans, mais, kikkererwten, zontomaatjes, saffraan kroepoek en een frisse citrus-vinaigrette.


Carpaccio   14,80

Carpaccio met rucola, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.


Alle bovenstaande gerechten kunnen glutenvrij geserveerd worden,

inclusief glutenvrij brood. Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood

en kruidenboter. Friet i.p.v. stokbrood 2,75







Soepen


Seizoenssoep   menuprijs

Per jaargetijde passen we deze soep aan. Zie ons seizoensmenu


Tomatensoep   7,50

Gebonden tomatensoep met spekjes, ui en room.


Zondagse soep   7,85

Heldere runderbouillon met soepvlees, boerensoepgroenten en vermicelli.



Soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter





Vleesgerechten


Seizoensschotel-vlees   menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.

Zie ons seizoensmenu.


Varkenshaas   26,50

Twee varkenshaasmedaillons met champignon-duxelles en een roomsaus.


Triangel   29,65

Gegrilde kipfilet, varkenshaas en biefstuk met een keuze uit pepersaus

of champignonroomsaus.


Biefstuk   (naturel)  26,90

Biefstuk  (pepersaus of champignon-roomsaus)  29,35


Schnitzel   (naturel)  22,95

Schnitzel   (pepersaus of champignon-roomsaus)  25,70


Extra gebakken champignons  3,35





Visgerechten


Seizoensschotel-vis   menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.

Zie ons seizoensmenu.


Matelot   27,45

Trio van kabeljauw, zalm en victoriabaars met een kruidensaus.


Roodbaarsfilet   28,45

Roodbaarfilet met een groenekruiden-mosterdkorstje en een knoflookolie met dille.


Zeebaars en scampis   27,15

Gegrilde zeebaars, scampis met een klassieke aoli, kappertjes en zeekraal.


Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.

Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.





Veganistisch


Koningsoesterzwam   22,75

Koningsoesterzwam in tempurabeslag, rijst gegrilde groente, poftomaatjes met een milde mangosalsa.


Gyoza   23,60

Dumpling gevuld met groente, teriyakisaus, maanzaad, shi-itake en bosui.


Bovenstaande gerechten worden geserveerd met salade





Extra's


Voor alle hoofdgerechten geldt:


  • Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.


  • Extra salade of groenten   4,55

  • Extra portie friet of gebakken aardappelen   3,80






Nagerechten


Seizoenstoetje   menuprijs

Per jaargetijde passen we ons toetje aan,

Zie ons seizoensmenu.


De Contente mens   8,95

Gewoon en vertrouwd: vanille-roomijs met warme

chocoladesaus en slagroom.


Kaasplenkske   11,95

Kaasplankje met vier soorten kaas. Castello Blue,

Brie, geitenkaas, en oude kaas, stokbrood, roggebrood,

druifjes, noten, honing en dadel-vijgen balsamico.


Snoepkonten-koffie   9,80

Voor wie het toch niet kan laten: een kopje koffie,

thee of cappuccino met een klein likeurtje, een tipje

slagroom, een puntje huisgemaakte arretjescake

en nog enkele wisselende items.


Espresso Martini   10,85

Om voor wakker gemaakt te worden.

25 ml wodka, 25 ml kahlua, zout, 5 ml suikersiroop, 40 ml espresso, koffieboontje.





Ons nieuwe idee


Ik lust nog wel een toetje maar niet te groot 6,50

Of…. ik kan nie kiezen nie en neem er zelfs twee 13,00


Creme brulee

afgebrand met rietsuiker


Chocolademousse

met slagroom en een kletskop


Rijstepap

met proemedik en kaneelsuiker


Pannacotta

met lemoncurd, meringe en slagroom


Arretjescake (1/3)

met 1 bol vanilleroomijs en slagroom


Aardbeien en mango sorbetijs

met aardbeien en slagroom


Contente menneke

2 bollen vanilleroomijs chocoladesaus en slagroom


Kersenparfait

met gemarineerde kersen en slagroom

Menukaarten

Seizoensmenu

Seizoensmenu

Dagkaart

Dagkaart

Bierkaart

Bierkaart

bottom of page