Dag-Lunchkaart
Opmerking;
Op dagen van onderbezetting zal een beperkte
dagkaart aangeboden worden.
Deze zal bestaan uit de populairste gerechten.
Soepen
Seizoenssoep menuprijs
Per jaargetijde passen we deze soep aan.
Zie ons seizoensmenu
Tomatensoep 6,45
Gebonden tomatensoep met spekjes, ui en room.
Zondagse soep 7,10
Heldere runderbouillon met soepvlees,
boerensoepgroenten en vermicelli.
Salades
Kipsalade (als lunch) 11,20 (als maaltijdsalade) 16,75
Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade
met bosui, croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.
Geitenkaas salade (als lunch) 11,50 (als maaltijdsalade) 18,30
Salade van geitenkaas, chutney van blauwe bessen, oesterzwambitterbal
croutons en frambozendressing.
Visserij salade (als lunch) 12,90 (als maaltijdsalade) 19,90
Salade van gerookte makreel, scampi’s, gerookte zalm,
gekookt ei, rauwkost en knoflookdressing.
Linzensalade (als lunch) 11,85 (als maaltijdsalade) 17,80
Linzensalade met gedroogde tomaat, perzik en
balsamicodressing van aardbei.
Alle salades kunnen glutenvrij geserveerd worden,
inclusief glutenvrij brood.
Salades en soepen worden geserveerd met stokbrood
en kruidenboter.
Lunchgerechten
(op z'n Morgenstonds)
Broodje van de maand 11,25
Iedere maand opnieuw een broodje, vraag bij uw bezoek
'WAT DIT NU WEER IS'
Knapzak 11,40
Een bonte zak met hierin echte Peelwerkerskost, namelijk; gebakken spek,
gebakken ei, gebakken bloedworst, gebakken appel en stroop.
Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.
Goedzak 11,40
Een zak met hierin het goede van Peel en Maas namelijk; gebakken champignons
en ui, een plak kaas met hierop tomaat, festivalsalade en een gebakken ei.
Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.
Klootzak 11,40
Voor jaren terug stond hij ook op onze kaart een bal (kloot) gehakt.
Nu serveren we twee ambachtelijk ballen (2 x 100 gr) in zijn eigen jus
met heerlijk gebakken uien, salade en brood in een blauwbonte zak.
Panneke lever 13,25
Witte ge nog, zo’n lekkere pan op toffel, mi gebakken lever, juin en spek
wor dè de ge mi unne boterham dur hin dit.
Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.
Horster champignonpotje 10,35
Gebakken champignons met gerookt spek in een roomsaus.
Geserveerd met stokbrood.
Unne hulle dikke boterham 8,35
Sandwich van, batavieren-brood, belegd met knapperige sla, ’n gekookt eitje,
tomaat, ui, rauwkost, boeren ham, kaas en remouladesaus.
Lunchgerechten traditioneel
Tosti Hawaï (casino wit) 6,90
Tosti met gekookte ham, ananas en kaas.
Tosti (casino wit) 6,25
Tosti met kaas en/of gekookte ham.
Kroket 6,75
2 sneeën zuiderlicht-brood belegd met
één ambachtelijke draadjesvleeskroket.
Kroketten 9,70
2 sneeën zuiderlicht-brood belegd met
twee ambachtelijke draadjesvleeskroketten.
Uitsmijter (ham en/of kaas) 10,90
3 eieren met twee sneeën zuiderlichtbrood
Uitbreiding extra; spek 2,20
Uitsmijter (spek) 12,45
3 eieren met twee sneeën zuiderlichtbrood
Pannenkoek (lunchformaat)
Spekstreufke 11,50
Appelstreufke 10,80
Streufke naturel 9,95
Geserveerd met stroop en poedersuiker.
Seizoensmenu
Seizoensmenu vraag naar het menu
Ieder seizoen hebben we ook een compleet menu
• Soep
• Hoofdgerecht vlees / hoofdgerecht vis
• Nagerecht
e.v.t. in overleg te bestellen.

