Dag-Lunchkaart

Opmerking;

Op dagen van onderbezetting zal een beperkte 
dagkaart aangeboden worden.

Deze zal bestaan uit de populairste gerechten.

Soepen

 

Seizoenssoep  menuprijs

Per jaargetijde passen we deze soep aan.
Zie ons seizoensmenu

Tomatensoep  6,90

Gebonden tomatensoep met spekjes, ui en room.

Zondagse soep  7,55

Heldere runderbouillon met soepvlees,
boerensoepgroenten en vermicelli.

 

 

Salades

 

Kipsalade  (als lunch) 11,95   (als maaltijdsalade) 17,95

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade
met bosui, croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.

Geitenkaas salade  (als lunch) 12,30   (als maaltijdsalade) 18,50

Geitenkaas met gebakken champignons, gepofte tomaat,
basilicumdressing en een risotto-truffelbitterbal..

Visserij salade  (als lunch) 13,80   (als maaltijdsalade) 21,30

Salade van gerookte makreel, scampi’s, gerookte zalm,
gekookt ei, rauwkost en knoflookdressing.


Vegansalade  (als lunch) 12,65   (als maaltijdsalade) 18,95

Salade met rode kool, rode bieten, appel,
pastinaakchips en een sesam soja-vinagrette

Alle salades kunnen glutenvrij geserveerd worden,
inclusief glutenvrij brood.
Salades en soepen worden geserveerd met stokbrood
en kruidenboter.

 

Lunchgerechten
(op z'n Morgenstonds)

 

Ingeving van de kok  12,75

Met regelmaat weer een ander gerecht, vraag bij uw bezoek 
'WAT DIT NU WEER IS'

 

Knapzak  12,20

Een bonte zak met hierin echte Peelwerkerskost, namelijk; gebakken spek,
gebakken ei, gebakken bloedworst, gebakken appel en stroop. 
Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.

 

Goedzak  12,20

Een zak met hierin het goede van Peel en Maas namelijk; gebakken champignons
en ui, een plak kaas met hierop tomaat, festivalsalade en een gebakken ei. 
Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.

 

Klootzak  12,20

Voor jaren terug stond hij ook op onze kaart een bal (kloot) gehakt.
Nu serveren we twee ambachtelijk ballen (2 x 100 gr) in zijn eigen jus
met heerlijk gebakken uien, salade en brood in een blauwbonte zak.

 

Panneke lever  14,20

Witte ge nog, zo’n lekkere pan op toffel, mi gebakken lever, juin en spek
wor dè de ge mi unne boterham dur hin dit. 
Geserveerd op rogge-, batavieren- en zuiderlicht-brood.

 

Horster champignonpotje  11,10

Gebakken champignons met gerookt spek in een roomsaus. 
Geserveerd met stokbrood.

 

Unne hulle dikke boterham  8,95

Sandwich van, batavieren-brood, belegd met knapperige sla, ’n gekookt eitje,
tomaat, ui, rauwkost, boeren ham, kaas en remouladesaus.

 

Lunchgerechten traditioneel

 

Tosti Hawaï (casino wit)  7,40

Tosti met gekookte ham, ananas en kaas.

 

Tosti (casino wit)  6,70

Tosti met kaas en/of gekookte ham.

 

Kroket 7,20

2 sneeën zuiderlicht-brood belegd met
één ambachtelijke draadjesvleeskroket.

 

Kroketten 10,40

2 sneeën zuiderlicht-brood belegd met
twee ambachtelijke draadjesvleeskroketten.

 

Uitsmijter (ham en/of kaas)  11,65

3 eieren met twee sneeën zuiderlichtbrood

Uitbreiding extra; spek  2,50

 

Uitsmijter (spek)  13,30

3 eieren met twee sneeën zuiderlichtbrood

 

Pannenkoek (lunchformaat)

Spekstreufke  12,30

Appelstreufke  11,55

Streufke naturel  10,65

Geserveerd met stroop en poedersuiker.

 

Terug naar overzicht

dagkaart.jpg dagkaart.jpg
Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...