Nieuwsbrief

'de Oproerkraaier'

Vier keer per jaar komt onze nieuwsbrief Oproerkraaier uit.

Zo is onze uitgave lente 2021 verzonden.

Binnenkort verschijnt de zomer - uitgave 

 

 
Beste [NAAM],
 
Blij
Blij dat we weer op een ruimere wijze u mogen ontvangen. Het is een stapje dichterbij zoals we het met elkaar gewend waren. Tijdens deze ‘winterstop’ hebben we niet stil gezeten. We hebben ons voorbereid op een nieuwe, maar toch vertrouwde Morgenstond. Wij nodigen u uit om te genieten van datgene wat we u al te bieden hebben.
 
 
Wat kan er wel!
We mogen gasten ontvangen op ons terras van 12.00 uur tot 18.00 uur. Dit met een maximumaantal van 50 personen. Vooraf vragen we aan al onze gasten om een gezondheidscheck in te vullen voordat u het terras oploopt. Dit is tevens uw reservering. Verder kunt u niet reserveren.
Ook mogen we per tafel maximaal 2 personen plaatsen, een uitzondering wordt gemaakt wanneer er één huishouden aan één tafel wil plaatsnemen. Ook is er nog steeds de mogelijkheid om eten/drinken af te halen bij onze afhaalkraam. Deze is iedere dag  al geopend vanaf 10.00 uur.

 
Terras
Ons terras heeft opnieuw een verfrissing ondergaan, voor twee jaar terug is ons zijterras geheel overdekt door vier parasols. Nu is ons voorterras ook geheel overdekt door vier nieuwe parasols gekoppeld aan onze bestaande luifel. In deze parasols is nu ook verwarming geplaatst, dit gaat in combinatie met de bestaande terrasverwarming ervoor zorgen dat u tijdens de koudere momenten er behaaglijker  bij kunt zitten. Verder hebben we tijdens de avonduren ons terras sfeervol verlicht en belangrijk voor dit moment,  alle tafels en stoelen staan op 1,5 meter van elkaar geplaatst.
 
Bediening:
In deze periode komt onze bediening bij u aan tafel.
Normaal hanteren we tijdens het terras-seizoen ons zelfbedieningssysteem.  Dit is nu in deze periode niet van toepassing. U hoort weer van ons wanneer we weer gaan overstappen naar het zelfbedieningssysteem op ons terras.
 
 
Afhaalkraam
Sinds de coronasluiting hebben we in het weekend een afhaalkraam gehad, deze kraam handhaven we zodat gasten die een drankje of een hapje to-go willen afhalen hier gebruik van kunnen maken. Hier kan dan ook gebruik van gemaakt worden wanneer het terras ‘vol’ is.
 
Menukaarten
Onze vertrouwde dagkaart heeft enkele kleine aanpassingen ondergaan, waar vooral de aanvulling van een veganistisch gerecht opvalt, zo willen we aan de nieuwe vraag van deze tijd voldoen. Nu we alleen nog maar het terras mogen gebruiken van 12.00 uur tot 18.00 uur is onze keuken geopend van 12.00 tot 17.00 uur en bieden we naast de dagkaart ook ons seizoensmenu en aspergemenu.

 
Afhalen
Op onze site vindt u ook een bestelformulier om eten af te halen, we vragen u minimaal één uur vooraf dit te bestellen. U kunt bestellen van 12.00 uur tot 17.00 uur.

 

 
Seizoen
Om in te springen op het seizoen serveren we per seizoen… een cocktail, een menu, een speciale koffie en een bier. Vraag hiernaar bij onze bediening.

 
Gouden eieren!
Deze uitgave hebben de onderstaande GASTKAART nummerhouders het geluk aan hun zijde
en krijgen een cadeaubon t.w.v. € 15 euro toegezonden.
 
De winnende gouden eieren zijn te zien op onze website.
 
Nieuwe openingstijden                                              
Van 28 april tot ….          
‘Afhaalkraam’      maandag t/m zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur
Terras                maandag t/m zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur
 
Dank
Aan iedereen die de laatste coronaperiode ons hebben gesteund door middel van een bestelling, bezoek aan de kraam of een stimulerend mailtje, ze waren hartverwarmend.
 
Volgende uitgave ‘Oproerkraaier’
Bij de volgende ‘versoepeling’ van de coronaregels.
 
 
Details
Voor alle details per item zie onze website; www.herbergdemorgenstond.nl
 
Deze mail wordt u toegezonden aangezien u een gastkaart bezit. We sturen u deze mail naar: [EMAIL]. Indien u zich wilt afmelden kunt u onderaan de mail de link aanklikken
 
 
 

 

Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...