Nieuwsbrief

'de Oproerkraaier'

Vier keer per jaar komt onze nieuwsbrief Oproerkraaier uit.

Zo is onze uitgave Zomer 2024 verzonden:

 
Beste [NAAM],
 
Zomer… een hoogtepunt van het jaar.
Het seizoen waar we van gaan genieten, dit jaar met nog meer zomerse smaken en uitstraling, we zijn er klaar voor om het onze gast weer helemaal naar de zin te maken.
 
 
Bediening i.p.v. zelfbediening
Weer oud en vertrouwd, bediening aan tafel, voorheen bedoeld om ons personeels- probleem enigszins op te lossen, we gaan nu kiezen voor kwaliteit met een kleine beperking in het aantal zitplaatsen.

 
Mosselen
Juli en augustus, dit zijn bij ons de mosselmaanden van het jaar, we bereiden ze in bier of in wijn. Wil je zeker van jouw portie zijn, reserveer ze dan vooraf.
 
Sangria
Voor het eerst bij de Morgenstond, sangria per karaf, het is één van onze zomerse dranken die bijna voor een tropische beleving zorgen.
 
 
Ypra
Deze zomer zal uit onze tapkraan 3 een heerlijk zomers blond biertje stromen, dit met als smaaktonen; lichtbitter, fruitige hoptoetsen van sinaasappel en pompelmoes……

 

 
Vacatures
Om ons team compleet te krijgen blijven we zoeken naar goede mensen die aan de verwachtingen van onze gasten blijven voldoen. Benieuwd naar de vacatures? Bekijk onze website.
 
Gouden eieren!
Deze uitgave hebben de onderstaande GASTKAART nummerhouders het geluk aan hun zijde en krijgen een cadeaubon t.w.v. € 15 euro toegezonden.
 
De winnende gouden eieren zijn te zien op onze website.
 
Let op, wanneer u gaat verhuizen, geef dan even uw nieuwe adres door, dit voorkomt dat de nieuwe bewoners uw cadeaubon ontvangen.
 
Openingstijden               
Maandag
dindag t/m zondag
De keuken is geopend van
                  
 
1 juli tot 1 september
10.00 u tot 17.00 uur
10.00 u tot 22.00 uur
11.30 uur tot 17.00 uur - dagkaart
17.00 uur tot 20.00 uur - avondkaart                                                                   
 
Volgende uitgave ‘Oproerkraaier’
Het volgende jaargetijde.
 
 
Details
Voor alle details per item zie onze website; www.herbergdemorgenstond.nl
 
 
Deze mail wordt u toegezonden aangezien u een gastkaart bezit. We sturen u deze mail naar: [EMAIL]. Indien u zich wilt afmelden kunt u onderaan de mail de link aanklikken
 
 
 
 
Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...