Avond- dinerkaart

Voorgerechten

 

Kipsalade  (voorgerecht)  9,60  (maaltijdsalade)  16,75

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met
bosui,croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.

Visserij salade  (voorgerecht)  11,30    (maaltijdsalade)  19,90

Salade van gerookte makreel, scampi’s, gerookte zalm,
gekookt ei, rauwkost en een knoflookdressing.

Geitenaas salade  (voorgerecht)  10,75  (maaltijdsalade)  18,30

Salade van geitenkaas, chutney van blauwe bessen, oesterzwambitterbal
croutons en frambozendressing..

Linzen salade (voorgerecht) 10,15  (maaltijdsalade) 17,80

Linzensalade met gedroogde tomaat, perzik en
balsamicodressing van aardbei.

Carpaccio  13,35

Carpaccio met salade, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.

 

Alle salades kunnen glutenvrij geserveerd worden,
inclusief glutenvrij brood.
Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood
en kruidenboter.
Friet i.p.v. stokbrood  + 2,75

 

Soepen

 

Seizoenssoep  menuprijs

Per jaargetijde passen we deze soep aan.
Zie ons seizoensmenu.

 

Tomatensoep  6,45

Gebonden tomatensoep met spekjes,
ui en room.

 

Zondagse-soep  7,10

Heldere runderbouillon met soepvlees,
boerensoepgroenten en vermicelli.

 

Soepen worden geserveerd
met stokbrood en kruidenboter

 

Vleesgerechten

 

Seizoensschotel-vlees  menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.

 

Varkenshaas  23,95

Varkenshaas met paddestoelen en truffelsaus.

 

Hoen 21,25

Spies van hoen met tuinkruidensaus.

 

Biefstuk  (naturel)  24,95

Biefstuk  (gebakken champignons)  28,45

Biefstuk  (pepersaus of champignon-roomsaus)  27,95

 

Schnitzel  (naturel)  20,75

Schnitzel  (gebakken champignons)  24,25

Schnitzel  (pepersaus of champignon-roomsaus)  23,75

 

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.

 

Visgerechten

 

Seizoensschotel-vis  menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.

 

Scampis  24,10

Scampi's met basmatirijst en dillensaus.

 

Vistrio  24,75

Kabeljauw, victoriabaars en zalm met beurre blanc.

 

Zalm 24,75

Gebakkenzalm, Noorse garnalen en een kruidensaus.

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.

 

 

Vegetarisch

 

Ravioli  20,40

Ravioli met ricotta, spinazie, gegrilde groenten en basilicumolie..

Als bijlage; salade

 

Veganburger  19,75

Broodje veganburger met gegrilde groenten,
chilisaus en gemengde salade.

Als bijlage; friet 

 

Extra's

 

Extra salade of groenten  4,10

Extra portie friet of gebakken aardappelen  3,40

 

Nagerechten

 

Seizoenstoetje  menuprijs

Per jaargetijde passen we ons toetje aan,
zie ons seizoensmenu.

Panna cotta 7,95

Italiaans roompuddinkje met gemarineerde bosvruchten,
zwartebessen sorbetijs en slagroom.

De Contente mens  7,65

Gewoon en vertrouwd: vanille-roomijs met warme
chocoladesaus en slagroom.

Mango-yoghurt 7,40

Mango-yoghurtsoepje met vanille-kersenijs, granola en slagroom..

Kaasplenkske  10,85

Kaasplankje met vier soorten kaas. Castello Blue,
geitenkaas, Chaumes en oude kaas, roggebrood,
druifjes, noten, honing en aceto.

Snoepkonten-koffie  8,95

Voor wie het toch niet kan laten: een kopje koffie,
thee of cappuccino met een klein likeurtje, een tipje
slagroom, een puntje huisgemaakte arretjescake
en nog enkele wisselende items.

 

Terug naar overzicht

avondkaart.jpg avondkaart.jpg
Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...