Avond- dinerkaart

Voorgerechten

 

Kipsalade  (voorgerecht)  9,60  (maaltijdsalade)  16,75

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met
bosui,croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.

Visserij salade  (voorgerecht)  11,30    (maaltijdsalade)  19,90

Salade van gerookte makreel, scampi’s, gerookte zalm,
gekookt ei, rauwkost en een knoflookdressing.

Geitenkaas salade  (voorgerecht)  10,75  (maaltijdsalade)  18,30

Geitenkaas met gebakken champignons, gepoft tomaat,
basilicumdressing en een risotto truffelbitterbal..

Vegansalade (voorgerecht) 10,15  (maaltijdsalade) 17,80

Salade met rode kool, rode biet, appel, pastinaakchips
en een sesam soja-vinagrette..

Carpaccio  13,35

Carpaccio met salade, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.

 

Alle salades kunnen glutenvrij geserveerd worden,
inclusief glutenvrij brood.
Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood
en kruidenboter.
Friet i.p.v. stokbrood  + 2,75

 

Soepen

 

Seizoenssoep  menuprijs

Per jaargetijde passen we deze soep aan.
Zie ons seizoensmenu.

 

Tomatensoep  6,45

Gebonden tomatensoep met spekjes,
ui en room.

 

Zondagse-soep  7,10

Heldere runderbouillon met soepvlees,
boerensoepgroenten en vermicelli.

 

Soepen worden geserveerd
met stokbrood en kruidenboter

 

Vleesgerechten

 

Seizoensschotel-vlees  menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.

 

Varkenshaas  23,95

Varkenshaas met een honing-mosterdsaus.

 

Kalfsoester 24,75

Kalfsoester met een saus van sinaasappel, rode wijn
en speculaaskruiden.

 

Biefstuk  (naturel)  24,95

Biefstuk  (gebakken champignons)  28,45

Biefstuk  (pepersaus of champignon-roomsaus)  27,95

 

Schnitzel  (naturel)  20,75

Schnitzel  (gebakken champignons)  24,25

Schnitzel  (pepersaus of champignon-roomsaus)  23,75

 

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.

 

Visgerechten

 

Seizoensschotel-vis  menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.

 

Zalm en roodbaars  24,75

Duo van zalm en roodbaars met een citroen-hollandaisesaus

 

Kabeljauw en scampis  24,75

Kabeljauw, en scampis met een dille-kruidensaus..

 

 

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.

 

 

Vegetarisch

 

Ravioli  20,40

Ravioli van pompoen, kers-tomaatjes, seizoengroenten en oude kaas.

Als bijlage; salade

 

Groentencurry  19,75

Basmatirijst met groentencurry en linzenballetjes.

 

Extra's

 

Extra salade of groenten  4,10

Extra portie friet of gebakken aardappelen  3,40

 

Nagerechten

 

Seizoenstoetje  menuprijs

Per jaargetijde passen we ons toetje aan,
zie ons seizoensmenu.

Creme brulee 7,95

Gebrande pudding met caramelvanille-roomijs,
fudge van caramel en slagroom.

De Contente mens  7,65

Gewoon en vertrouwd: vanille-roomijs met warme
chocoladesaus en slagroom.

Smulpaap 7,40

Parfait van Nutella, nougatine, brownie en slagroom..

Kaasplenkske  10,85

Kaasplankje met vier soorten kaas. Castello Blue,
geitenkaas, Chaumes en oude kaas, roggebrood,
druifjes, noten, honing en aceto.

Snoepkonten-koffie  8,95

Voor wie het toch niet kan laten: een kopje koffie,
thee of cappuccino met een klein likeurtje, een tipje
slagroom, een puntje huisgemaakte arretjescake
en nog enkele wisselende items.

 

Terug naar overzicht

avondkaart.jpg avondkaart.jpg
Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...