Juist omdat het er zo gewoon is,
is deze plek zo markant
Seizoensmenu
19 september t/m 15 december
Soep
Seizoenssoep 7,75
Licht gebonden witlofsoep met croutons
Hoofdgerechten
Seizoenshoofdgerecht vis 26,70
Kabeljauw met een kruidenkorstje en mousselinesaus
Of
Seizoenshoofdgerecht vlees 26,70
Eendenborstfilet met bosbessensaus
Nagerecht
Seizoenstoetje 8,40
Arretjescake met speculaas, witte chocolademousse en hazelnootijs met slagroom
Bij bestelling van het hele 3-gangenmenu
€ 3,00 korting.
Wildkaart
15 oktober t/m 2 februari
Soep
Witlofsoep 7,75
Witlofsoep met croutons
Hoofdgerechten
Hollandse hazenpeper 27,75
Huisgemaakte hazenpeper met puree, frieten, rode kool, en stoofpeer.
Duo van wildzwijn en hert 28,75
Wildzwijn en hertenbiefstukje met cranberrysaus, puree, frieten, stoofpeer, en seizoengroenten.
Nagerecht
Grand marnier-parfait 9,25
Parfait van sinaasappel grand marnier afgebrand met Italiaans schuim en warme chocolade lava-cake.
Bestelt u van dit menu
Bij 3 gangen dan krijgt u 3,00 voordeel
Bij 4 gangen dan krijgt u 4,00 voordeel
Feestdagenmenu
Van 19 december t/m 6 januari
Voorgerecht 13,75
Kalfsmuiscarpaccio, gemarineerde scampi's op een tomatensalsa en veldsla.
***
Soep 7,80
Pompoen-wortelsoep met kokosroom.
***
Hoofdgerecht-vis 28,45
Tongschar gevuld met zalm, geglaceerde bospeentjes
met een kruidensaus.
***
Hoofdgerecht-vlees 28,45
Wildzwijn-medaillons met gefrituurde zuurkool
en Monegaskische uitjes.
***
Nagerecht 9,50
Grand dessert