top of page

Juist omdat het er zo gewoon is,   
is deze plek zo markant

Seizoensmenu

19 september t/m 15 december

Soep

 

Seizoenssoep   7,75

Licht gebonden witlofsoep met croutons



Hoofdgerechten

 

Seizoenshoofdgerecht vis   26,70

Kabeljauw met een kruidenkorstje en mousselinesaus


Of


Seizoenshoofdgerecht vlees   26,70

Eendenborstfilet met bosbessensaus



Nagerecht

 

Seizoenstoetje   8,40

Arretjescake met speculaas, witte chocolademousse en hazelnootijs met slagroom



Bij bestelling van het hele 3-gangenmenu

€ 3,00 korting.

Wildkaart

15 oktober t/m 2 februari

Soep

 

Witlofsoep 7,75

Witlofsoep met croutons

 

 

Hoofdgerechten

 

Hollandse hazenpeper   27,75

Huisgemaakte hazenpeper met puree, frieten, rode kool, en stoofpeer.

 

Duo van wildzwijn en hert   28,75

Wildzwijn en hertenbiefstukje met cranberrysaus, puree, frieten, stoofpeer, en seizoengroenten.



Nagerecht

 

Grand marnier-parfait   9,25

Parfait van sinaasappel grand marnier afgebrand met Italiaans schuim en warme chocolade lava-cake.


 

Bestelt u van dit menu                                       

Bij 3 gangen dan krijgt u          3,00      voordeel

Bij 4 gangen dan krijgt u          4,00      voordeel

Feestdagenmenu

Van 19 december t/m 6 januari


Voorgerecht   13,75

Kalfsmuiscarpaccio, gemarineerde scampi's op een tomatensalsa en veldsla.


***


Soep  7,80

Pompoen-wortelsoep met kokosroom


***


Hoofdgerecht-vis  28,45

Tongschar gevuld met zalm, geglaceerde bospeentjes

met een kruidensaus. 


***


Hoofdgerecht-vlees   28,45

Wildzwijn-medaillons met gefrituurde zuurkool

en Monegaskische uitjes.


***


Nagerecht  9,50

Grand dessert 

Menukaarten

Dagkaart

Dagkaart

Avondkaart

Avondkaart

Bierkaart

Bierkaart

bottom of page