Avond- dinerkaart

Voorgerechten

 

Kipsalade  (voorgerecht)  10,25 (maaltijdsalade)  17,95

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een salade met
bosui,croutons, knoflookdressing, gekookt ei en oude kaas.

Visserij salade  (voorgerecht)  12,10    (maaltijdsalade)  21,30

Salade van gerookte makreel, scampi’s, zalmforel,
gekookt ei, rauwkost en een knoflookdressing.

Kaas salade  (voorgerecht)  11,50  (maaltijdsalade)  19,60

Salade van geitenkaas, romige brie, walnoten, croutons
abrikozen, zongedroogde tomaatjes en een dadelvijgen 
balsamico.

Vegan salade (voorgerecht) 10,85  (maaltijdsalade) 18,95

Lauwwarme salade met gebakken paddenstoelen, pickles
van komkommer, rode ui, kroepoek van gerookte paprika
en basilicum-olie.
en een sesam soja-vinagrette..

Carpaccio  14,30

Carpaccio met salade, oude kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.

 

Alle salades kunnen glutenvrij geserveerd worden,
inclusief glutenvrij brood.
Voorgerechten worden geserveerd met stokbrood
en kruidenboter.
Friet i.p.v. stokbrood  + 2,75

 

Soepen

 

Seizoenssoep  menuprijs

Per jaargetijde passen we deze soep aan.
Zie ons seizoensmenu.

 

Tomatensoep  6,90

Gebonden tomatensoep met spekjes,
ui en room.

 

Zondagse-soep  7,60

Heldere runderbouillon met soepvlees,
boerensoepgroenten en vermicelli.

 

Soepen worden geserveerd
met stokbrood en kruidenboter

 

Vleesgerechten

 

Seizoensschotel-vlees  menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.

 

Varkenshaas  25,60

Varkenshaas met pancetta en champignonroomsaus.

 

Kipspies 24,50

Spies van kip met satésaus, pickles van rode ui en komkommer,
seroendeng en kroepoek

 

Biefstuk  (naturel)  26,70

Biefstuk  (gebakken champignons)  29,95

Biefstuk  (pepersaus of champignon-roomsaus)  29,45

 

Schnitzel  (naturel)  22,20

Schnitzel  (gebakken champignons)  25,95

Schnitzel  (pepersaus of champignon-roomsaus)  25,45

 

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.

 

Visgerechten

 

Seizoensschotel-vis  menuprijs

Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.
Zie ons seizoensmenu.

 

Matelot  26,50

Trio van kabeljauw, zalm en victoriabaars met een kruidensaus.

 

Zalmforel  26,50

Zacht-gegaarde zalmforel met gepofte tomaat,
Zeeuwse zeekraal en een beurre blanc..

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.

Scampis 22,75

Tagliatelle met scampis, pesto-pomodori en oude kaas

 

Mosselen  dagprijs

Tijdens de maanden juli en augustus serveren we dagelijks verse mosselen.
In deze periode alleen op aanvraag   (2 dagen vooraf reserveren)

Vegetarisch

 

Tagliatelle  21,80

Tagliatelle met Boursin, spinazie, basilicum en pof-tomaatjes.

Als bijlage; salade

Veganistisch

Oesterzwam  21,15

Oesterzwamburger met paddenstoelen, groenten en chilisaus.

Als bijlage: friet

 

Extra's

 

Extra salade of groenten  4,40

Extra portie friet of gebakken aardappelen  3,65

 

Nagerechten

 

Seizoenstoetje  menuprijs

Per jaargetijde passen we ons toetje aan,
zie ons seizoensmenu.

Aardbeien-cheescake 8,50

Aardbeien-cheesecake met aardbeien, yoghurt-ijs en slagroom.

De Contente mens  7,90

Gewoon en vertrouwd: vanille-roomijs, straciatella-ijs met warme
chocoladesaus en slagroom.

Trifle 8,20

Trifle van chocolademousse, mascarpone, gemarineerde bosvruchten,
vanille-roomijs en slagroom..

Kaasplenkske  11,60

Kaasplankje met vier soorten kaas. Castello Blue,
Brie, geitenkaas, en oude kaas, roggebrood,
druifjes, noten, honing en dadel-vijgen balsamico

Twee in één  8,75

Een combinatie van vanille-roomijs, chocolademousse
en arretjescake meteen koffie of thee naar keuze

Snoepkonten-koffie  9,45

Voor wie het toch niet kan laten: een kopje koffie,
thee of cappuccino met een klein likeurtje, een tipje
slagroom, een puntje huisgemaakte arretjescake
en nog enkele wisselende items.

 

Terug naar overzicht

avondkaart.jpg avondkaart.jpg
Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...