Herberg De Morgenstond
St. Barbarastraat 35
5766 PC Griendtsveen
telefoon 0493 - 529 251
info@herbergdemorgenstond.nl


Openingstijden  tot 1 april
Maandag Gesloten
Dinsdag 11.00 tot 17.00 uur
Woensdag 11.00 tot 17.00 uur
Donderdag 11.00 tot 24.00 uur
Vrijdag 11.00 tot 24.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 24.00 uur
Zondag 10.00 tot 24.00 uur
   
Keuken  
Dagkaart 12.00 tot 17.00 uur
Avondkaart 17.00 tot 20.00 uur
   

 

Voorgerecht

 

Voorgerechten

Herberg – voorafje menuprijs
Een maandelijks wisselend voorgerecht.

Carpaccio 9,70
Carpaccio met salade, oude kaas, pijnboompitjes en balsamico.
Aan tafel komen we nog even langs met de pepermolen.

Kip salade 8,15
Kruidig gebakken kipstukjes, lauwwarm geserveerd, op een salade met
bieslook, croutons, gekookt ei en oude kaas.

Scampi-smullerij  9,75
Scampi proeverijtje van heerlijke wokgroenten, 5 scampi's en knoflookdressing met een vleugje kerrie (kan e.v.t ook als hoofdgerecht besteld worden, zie hoofdgerechten vis).

Vooruit met de geit 8,25   
Warm geitenkaasje met peer en basilicum, omwikkeld met courgette.
Begeleid met walnoot, geserveerd op een salade met komkommer en tomaat.

• De voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.

Soepen

Herberg-soep bord menuprijs
Een maandelijks wisselende soep.

Tomatensoep kop 5,25 
Gebonden tomatensoep met spekjes, ui en room.

’s Zondagse-soep bord 6,15
Heldere runderbouillon met soepvlees, boerensoepgroenten en vermicelli.


• De soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.


Van eigen bodem    
     
eieren Eggcellent  Ysselsteyn
rundvlees    Fam vd Vrande Gemert
broodsoorten v Ham Deurne
paling Rijpelaal Helmond
geitenkaas Bokkesprong Veulen
kruiden / bloemen Morgenstond Griendtsveen

Website door Buro TARGET