Herberg De Morgenstond
St. Barbarastraat 35
5766 PC Griendtsveen
telefoon 0493 - 529 251
info@herbergdemorgenstond.nl


Openingstijden 
1 april tot 1 november
Maandag  10.00 tot 22.00 uur
Dinsdag 10.00 tot 22.00 uur
Woensdag 10.00 tot 22.00 uur
Donderdag 10.00 tot 24.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 24.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 24.00 uur
Zondag 10.00 tot 24.00 uur
   
Keuken  
Dagkaart 12.00 tot 17.00 uur
Avondkaart 17.00 tot 20.00 uur
   
  
Telefoon    0493-529251

Hoofdgerecht

 

Maaltijdsalades

Vis
15,95
Gemengde salade met scampi's gerookte makreel
en forel.
Vlees 15,95
Gemengde salade met gebakken kip, rauwe ham
en varkenshaas.
Vegetarisch 14,85
gemengde salade met geitenkaas, gefrituurde groenten
als brocolli, champignons, knoflook en ui

De salades worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Friet i.p.v. stokbrood  2,00

Hoofdgerechten vlees


Herbergschotel-vlees menuprijs
Een maandelijks wisselend hoofdgerecht.

Zoervleisj, Limburgs trots 19,15
Zoervleisj (zuurvlees) bereid volgens authentiek Limburgs recept.
Geserveerd met zilveruitjes, spekjes en groenten .
Zo gewoon, en ohhh… zo lekker.

Haantje de voorste 18,25
Gelderse hoen gegaard in de oven, geserveerd in een
pannetje met een saus van zilveruitjes en spek

Bruiloftsmaal 18,75
Varkenshaas medaillons omwikkeld met gerookte ham,
groenten, geserveerd met een honing mosterdsaus .


Biefstuk naturel. 21,10
Biefstuk gebakken champignons. 24,30
Biefstuk pepersaus of champignon-roomsaus.23,80
Geserveerd met groenten.

Schnitzel naturel.18,10
Schnitzel gebakken champignons. 21,35
Schnitzel pepersaus of champignon-roomsaus.20,80
Geserveerd met groenten.

• Bovenstaande vleesgerechten worden geserveerd met friet en salade.
• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.


Hoofdgerechten vis

Herbergschotel-vis menuprijs
Een maandelijks wisselend hoofdgerecht. 

Zeebaars 21,75
In zijn geheel gebakken, gemarineerde zeebaars
met tuinkruiden

Slibtongetjes ‘a la meuniere’ 21,35
Twee gebakken slibtongetjes lekker afgeblust met
een citroentje en witte wijn.

Matelot 22,75
Vis-trio van zalm-, scholfilet- en zeebaars-filet.
met een witte-wijnsaus en dille.

Scampi's 
20,30
Reuzespies van scampi's afgelakt met teriyaki-saus

• Bovenstaande visgerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.


supplementen

• Extra salade of groente n. 3,25
• Extra portie friet of gebakken aardappelen. 2,75


Vegetarische hoofdgerechten


Ravioli 17,20
Ravioli gevuld met geitenkaas, basilicum-olie, wokgroenten, oude kaas en rucola.
Bijlage; salade

Konings-oesterzwam 18,45
Gebakken king oyster, een topper onder de paddenstoelen, met in tempura gefrituurde groente, geserveerd op een frisse salade met crema balsamico.
Bijlage; friet en salade.


• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.
• Extra salade of groenten. 3,25
• Extra portie friet of gebakken aardappelen. 2,75


Ouderen- jeugdmenu

In het kader van; een iets kleinere portionering ¾ portie

Soep
Tomatensoep 4,05
s Zondagse-soep 4,05

Hoofdgerecht
Varkenshaas medaillon met een 13,50 
Limburgse mosterdsaus, groente, friet en salade.

Scampi’s (5) met een basilicumsaussaus, 13,50
groente, friet en salade.

Ravioli gevuld met geitenkaas basilicum-olie, 10,80
wokgroente, oude kaas en rucola.

Nagerecht
Creme bruleetje 4,60
Met een bolletje vanille-roomijs en slagroom.

Dame Blance 4,60
Twee bolletjes vanilleroom-ijs met chocoladesaus 
en slagroom


Van eigen bodem    
Rundvlees div. Fam. van der Vrande  Gemert
Kruiden-bloemen Morgenstond  Griendtsveen 
     
      
Website door Buro TARGET