Herberg De Morgenstond
St. Barbarastraat 35
5766 PC Griendtsveen
telefoon 0493 - 529 251
info@herbergdemorgenstond.nl


Openingstijden  tot 1 april
Maandag Gesloten
Dinsdag 11.00 tot 17.00 uur
Woensdag 11.00 tot 17.00 uur
Donderdag 11.00 tot 24.00 uur
Vrijdag 11.00 tot 24.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 24.00 uur
Zondag 10.00 tot 24.00 uur
   
Keuken  
Dagkaart 12.00 tot 17.00 uur
Avondkaart 17.00 tot 20.00 uur
   

 

Hoofdgerecht

 

Winterse kost

Griendtsveens smulpannetje 17,25
Zuurkoolstamppot met casselerrib, verse worst, spek, mosterdjus en appelmoes


Hoofdgerechten vlees

Herbergschotel-vlees menuprijs
Een maandelijks wisselend hoofdgerecht.

Zoervleisj, Limburgs trots 18,65 
Zoervleisj (zuurvlees) bereid volgens authentiek Limburgs recept.
Geserveerd met zilveruitjes, spekjes en groenten .
Zo gewoon, en ohhh… zo lekker.

Botermals  21,50
Kalfsentrecôte met een randje vet. Geserveerd met jus van rozemarijn en rode wijn.

Bruiloftsmaal 18,25
Varkenshaas medaillons omwikkeld met gerookte ham,
groenten, geserveerd met een honing mosterdsaus .


Biefstuk naturel. 20,50
Biefstuk gebakken champignons. 23,65
Biefstuk pepersaus of champignon-roomsaus.23,15
Geserveerd met groenten.

Schnitzel naturel.17,60
Schnitzel gebakken champignons. 20,75
Schnitzel pepersaus of champignon-roomsaus.20,25
Geserveerd met groenten.

• Bovenstaande vleesgerechten worden geserveerd met friet en salade.
• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.


Hoofdgerechten vis

Herbergschotel-vis menuprijs
Een maandelijks wisselend hoofdgerecht. 

Schelvis 19,75
Op de huid gebakken schelvis met paksoi en een tomaat peterseliesaus..

Slibtongetjes ‘a la meuniere’ 20,75
Twee gebakken slibtongetjes lekker afgeblust met
een citroentje en witte wijn.

Harpoenneke 18,65  
Visspies van -zalm-roodbaars-kabeljauw-victoriabaars-->
Geserveerd met een basilicumsaus.

Scampi's XL 19,75
Scampi proeverijtje van heerlijke wokgroenten, 9 scampi's en knoflookdressing met een vleugje kerrie.


• Bovenstaande visgerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.


supplementen

• Extra salade of groente n. 3,00
• Extra portie friet of gebakken aardappelen. 2,50


Vegetarische hoofdgerechten


Ravioli 16,75
Ravioli gevuld met geitenkaas, basilicum-olie, wokgroenten, oude kaas en rucola.
Bijlage; salade

Konings-oesterzwam 17,95
Gebakken king oyster, een topper onder de paddenstoelen, met in tempura gefrituurde groente, geserveerd op een frisse salade met crema balsamico.
Bijlage; friet en salade.


• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.
• Extra salade of groenten. 3,15
• Extra portie friet of gebakken aardappelen. 2,65


Ouderen- jeugdmenu

In het kader van; een iets kleinere portionering ¾ portie

Soep
Tomatensoep 3,95
s Zondagse-soep 3,95

Hoofdgerecht
Varkenshaas medaillon met een 13,15 
honing-mosterdsaus, groente, friet en salade.

Scampi’s (5) met een basilicumsaussaus, 13,15
groente, friet en salade.

Ravioli gevuld met geitenkaas basilicum-olie, 10,50
wokgroente, oude kaas en rucola.

Nagerecht
Creme bruleetje 4,45
met een bolletje vanille-roomijs en slagroom.

Boeren yoghurt 4,45
met vers fruit.


Van eigen bodem    
zuurvlees Fam. van der Vrande  Gemert
     
     
      
Website door Buro TARGET