Herberg De Morgenstond
St. Barbarastraat 35
5766 PC Griendtsveen
telefoon 0493 - 529 251
info@herbergdemorgenstond.nl
Openingstijden  tot 1 november
Maandag 10.00 tot 22.00 uur
Dinsdag 10.00 tot 22.00 uur
Woensdag 10.00 tot 22.00 uur
Donderdag 10.00 tot 24.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 24.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 24.00 uur
Zondag 10.00 tot 24.00 uur
   
Keuken  
Dagkaart 12.00 tot 17.00 uur
Avondkaart 17.00 tot 20.30 uur
   

 

Hoofdgerecht

 

Maaltijdsalades

Vis 15,50
Met scampi, gerookte makreel en forel.

Vlees 15,50
Met gebakken kip, rauwe ham en varkenshaas.

Vegetarisch 14,45
Met geitenkaas, gefrituurde groenten als
broccoli, champignons, knoflook en uien.

Maaltijdsalades worden geserveerd met brood en kruidenboter.
Friet i.p.v. stokbrood 1,95


Hoofdgerechten vlees

Herbergschotel-vlees menuprijs
Een maandelijks wisselend hoofdgerecht.

Zoervleisj, Limburgs trots 18,65 
Zoervleisj (zuurvlees) bereid volgens authentiek Limburgs recept.
Geserveerd met zilveruitjes, spekjes en groenten .
Zo gewoon, en ohhh… zo lekker.

Groetjes van de kok 17,75
Pannetje met mals Gelderse hoen, gesmoord met spekjes, wortel,
prei, champignons in een heerlijk knoflook-kerriesausje.

Bruiloftsmaal 18,25
Varkenshaas medaillons omwikkeld met gerookte ham,
groenten, geserveerd met een honing mosterdsaus .


Biefstuk naturel. 20,50
Biefstuk gebakken champignons. 23,65
Biefstuk pepersaus of champignon-roomsaus.23,15
Geserveerd met groenten.

Schnitzel naturel.17,60
Schnitzel gebakken champignons. 20,75
Schnitzel pepersaus of champignon-roomsaus.20,25
Geserveerd met groenten.

• Bovenstaande vleesgerechten worden geserveerd met friet en salade.
• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.


Hoofdgerechten vis

Herbergschotel-vis menuprijs
Een maandelijks wisselend hoofdgerecht.

Mooie vangst 20,50
Dorade (zeevis) gevuld met tuinkruiden,
een feest om te eten en een lust voor het oog.

Slibtongetjes ‘a la meuniere’ 20,75
Twee gebakken slibtongetjes lekker afgeblust met
een citroentje en witte wijn.

Harpoenneke 18,65  
Visspies van -zalm-roodbaars-kabeljauw-victoriabaars-->
Geserveerd met een basilicumsaus.

• Bovenstaande visgerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.


supplementen

• Extra salade of groente n. 3,00
• Extra portie friet of gebakken aardappelen. 2,50


Vegetarische hoofdgerechten


Tagliatelle 15,75
Tagliatelle met basilicum olie rijk gevuld met
groenten, oude kaas en rucola.
Bijlage; salade

Portobello 17,65
Gevuld met spinazie, tomaten, uien met kummel en gele wortel .
Bijlage; friet en salade.


• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.
• Extra salade of groenten. 3,15
• Extra portie friet of gebakken aardappelen. 2,65


Ouderen- jeugdmenu

In het kader van; een iets kleinere portionering ¾ portie

Soep
Tomatensoep 3,95
s Zondagse-soep 3,95

Hoofdgerecht
Varkenshaas medaillon met een 13,15 
honing-mosterdsaus, groente, friet en salade.

Scampi’s (5) met een dillesaus, 13,15
groente, friet en salade.

Tagliatelle met basilicum-olie, 10,50
groente, oude kaas en salade.

Nagerecht
Creme bruleetje 4,45
met een bolletje ijs en slagroom.

Boeren yoghurt 4,45
met vers fruit.


Van eigen bodem    
zuurvlees Fam. van der Vrande  Gemert
     
     
      
Website door Buro TARGET