Herberg De Morgenstond
St. Barbarastraat 35
5766 PC Griendtsveen
telefoon 0493 - 529 251
info@herbergdemorgenstond.nl


Openingstijden 
juni t/m september
 
Maandag  10.00 tot 22.00 uur
Dinsdag 10.00 tot 22.00 uur
Woensdag 10.00 tot 22.00 uur
Donderdag 10.00 tot 22.00 uur
Vrijdag 10.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 22.00 uur
Zondag 10.00 tot 22.00 uur
   
Keuken  
Dagkaart 12.00 tot 17.00 uur
Avondkaart 17.00 tot 20.00 uur
Juli en augustus
Avondkaart
17.00 tot 20.30 uur 
  
Telefoon    0493-529251
btw-id NL001502068B60

Hoofdgerecht

 

Hoofdgerechten vlees

Seizoensschotel-vlees menuprijs
Per seizoen een wisselend hoofdgerecht.

Zoervleisj, Limburgs trots 19,65
Zoervleisj (zuurvlees) bereid volgens
authentiek Limburgs recept.
Geserveerd met zilveruitjes, spekjes en groenten .
Zo gewoon, en ohhh… zo lekker.


Bruiloftsmaal
19,75
Twee varkenshaas medaillons omwikkeld met
spek, geserveerd met een paddenstoelensaus.


Biefstuk naturel. 21,65
Biefstuk gebakken champignons. 24,90
Biefstuk pepersaus of champignon-roomsaus.24,40
Geserveerd met groenten.

Schnitzel naturel.18,55
Schnitzel gebakken champignons. 21,90
Schnitzel pepersaus of champignon-roomsaus.21,30
Geserveerd met groenten.

• Bovenstaande vleesgerechten worden
  geserveerd met friet en salade.
• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet
  dan kunt u dit aangeven.


Hoofdgerechten vis

Seizoensschotel-vis menuprijs
Per seizoen een wisselend hoofdgerecht. 


Kabeljauw-scampi's 22,30
Gebakken kabeljauw en scampi's met een tagliatelle,
spinazie en een bieslooksaus.


Matelot 22,95
Vis-trio van zalm-, scholfilet- en zeebaars-filet.
met een witte-wijnsaus en dille.


• Bovenstaande visgerechten worden
  geserveerd met groenten, friet en salade.
• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet
  dan kunt u dit aangeven.


supplementen

• Extra salade of groente n. 3,35
• Extra portie friet of gebakken aardappelen. 2,80


Vegetarische hoofdgerechten


Ravioli 17,65
Ravioli gevuld met geitenkaas, basilicum-olie,
wokgroenten, oude kaas en rucola.
Als bijlage; salade

Portobelloburger 18,90
Een portobello met een vegetarische hamburger,
gegrilde groente, oude kaas en tomatensalsa
Bijlage; friet en salade.


• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan
  kunt u dit aangeven.
• Extra salade of groenten. 3,25
• Extra portie friet of gebakken aardappelen. 2,75

Maaltijdsalades

Kipsalade 15,35

Kruidig gebakken kipstukjes, geserveerd op een
salade met bieslook, croutons, knoflookdressing,
gekookt ei en oude kaas.

Geitenkaas salade 14,30
Salade van geitenkaas, vijgen, jalapeño, noten en gegrilde
mediterraanse groenten met een aardbeien-peper vinaigrette.

Visserijsalade 16,35
Salade van gerookte makreel, scampi's, gerookte zalm,
gekookt ei, festival-salade, tomaten en een knflookdressing.

De maaltijdsalades worden geserveerd met stokbrood.
Wilt u friet i.p.v. stokbrood + € 1,80

Ouderen- jeugdmenu

In het kader van;
een iets kleinere portionering ¾ portie

Soepjes

Tomatensoep 4,15
Zondagse-soep 4,15

Hoofdgerechtjes 

Varkenshaas 13,85
Een medaillon omwikkeld met
spek een paddenstoelensaus,
groente, friet en salade.

Scampi’s 13,85
5 scampis met een dillesaus, 
groente, friet en salade.

Ravioli 11,05
gevuld met geitenkaas basilicum-olie, 
wokgroente, oude kaas en rucola.

Nagerechtjes 

Sorbetijs 4,70
Twee bolletjes sorbetijs en slagroom.

Dame Blance 4,70
Twee bolletjes vanilleroom-ijs met
chocoladesaus en slagroom



Website door Buro TARGET