Herberg De Morgenstond
St. Barbarastraat 35
5766 PC Griendtsveen
telefoon 0493 - 529 251
info@herbergdemorgenstond.nl


Openingstijden 
1 november tot 1 maart
( 1e kerstdag zin wij gesloten )
Maandag  Gesloten
Dinsdag 11.00 tot 17.00 uur
Woensdag 11.00 tot 17.00 uur
Donderdag 11.00 tot 24.00 uur
Vrijdag 11.00 tot 24.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 24.00 uur
Zondag 10.00 tot 24.00 uur
   
Keuken  
Dagkaart 12.00 tot 17.00 uur
Avondkaart 17.00 tot 20.00 uur
   
  
Telefoon    0493-529251

Hoofdgerecht

 

Winterse kost

Griendtsveens smulpannetje
17,75
Zuurkoolstamppot metcasselerrib, bal gehakt, spek, jus, appelmoes en mosterd.


Hoofdgerechten vlees


Herbergschotel-vlees menuprijs
Een maandelijks wisselend hoofdgerecht.

Zoervleisj, Limburgs trots 19,15
Zoervleisj (zuurvlees) bereid volgens authentiek Limburgs recept.
Geserveerd met zilveruitjes, spekjes en groenten .
Zo gewoon, en ohhh… zo lekker.

Eendenborst 18,25
Op de huid gebakken eendenborst met cranberrysaus.

Bruiloftsmaal 19,25
Twee varkenshaas medaillons omwikkeld met spek, geserveerd met een paddenstoelensaus.


Biefstuk naturel. 21,10
Biefstuk gebakken champignons. 24,30
Biefstuk pepersaus of champignon-roomsaus.23,80
Geserveerd met groenten.

Schnitzel naturel.18,10
Schnitzel gebakken champignons. 21,35
Schnitzel pepersaus of champignon-roomsaus.20,80
Geserveerd met groenten.

• Bovenstaande vleesgerechten worden geserveerd met friet en salade.
• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.


Hoofdgerechten vis

Herbergschotel-vis menuprijs
Een maandelijks wisselend hoofdgerecht. 

Zalm 21,75
Zacht gegaarde zalmgevuld met scampi's, knoflook en spinazie

Slibtongetjes ‘a la meuniere’ 21,35
Twee gebakken slibtongetjes lekker afgeblust met
een citroentje.

Matelot 22,75
Vis-trio van zalm-, scholfilet- en zeebaars-filet.
met een witte-wijnsaus en dille.

Scampi's 
20,30
Reuzespies van scampi's afgelakt met teriyaki-saus

• Bovenstaande visgerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.


supplementen

• Extra salade of groente n. 3,25
• Extra portie friet of gebakken aardappelen. 2,75


Vegetarische hoofdgerechten


Ravioli 17,20
Ravioli gevuld met geitenkaas, basilicum-olie, wokgroenten, oude kaas en rucola.
Bijlage; salade

Gevulde paprika 18,45
Paprika gevuld metbundelzwammetjes, roerbakgroenten, gefrituurde tempeh, gemarineerd inketjap, gember en knoflook.
Bijlage; friet en salade.


• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.
• Extra salade of groenten. 3,25
• Extra portie friet of gebakken aardappelen. 2,75


Ouderen- jeugdmenu

In het kader van; een iets kleinere portionering ¾ portie

Soep
Tomatensoep 4,05
s Zondagse-soep 4,05

Hoofdgerecht
Varkenshaas Een medaillon omwikkeld met spek een 13,50 
paddenstoelensaus, groente, friet en salade.

Scampi’s (5) met een dillesaus, 13,50
groente, friet en salade.

Ravioli gevuld met geitenkaas basilicum-olie, 10,80
wokgroente, oude kaas en rucola.

Nagerecht
Creme bruleetje 4,60
Met een bolletje vanille-roomijs en slagroom.

Dame Blance 4,60
Twee bolletjes vanilleroom-ijs met chocoladesaus 
en slagroom


Van eigen bodem    
Rundvlees div. Fam. van der Vrande  Gemert
Kruiden-bloemen Morgenstond  Griendtsveen 
     
      
Website door Buro TARGET