Oproerkraaier november 2020

Zo is deze nieuwsbrief verzonden

 
Beste [NAAM],
 
We missen jullie
Voor de 2e keer dit jaar!
 
 
Afhalen/bezorgen
Maar deze tweede keer gaan we ervoor zorgen dat dit niet zo lang hoeft te duren.
 
We hebben nu de mogelijkheid om eten bij ons af te halen Ook kunnen we het eten bij u aan huis bezorgen. Dit afhaal-bezorg moment is gepland op zaterdag. We hebben een speciale menukaart samengesteld, deze bevat twee voorgerechten en drie soepen, als hoofdgerechten zowel een vis-, vlees-, wild-, vegetarisch-, salade en een kindergerecht. En als nagerecht een “snoepkonterij”
 
Houdt rekening met het uiterlijke bestelmoment, nl vrijdag 14.00 uur.
 
Bij goed wandelweer
Wanneer de weersverwachting ‘wandelen in het weekend’ aankondigt, staan wij buiten met een kraampje om u een heerlijke kop koffie, warme chocomel, erwtensoep, arretjescake en meer lekkernijen aan te bieden. Voor alle duidelijkheid; alleen voor afhalen, u mag het helaas niet bij ons op het terrein nuttigen. Houdt onze website in de gaten, we kondigen aan wanneer we ‘open’ zijn.
 
Lekker eten met kerst
Onze passie is gasten het naar de zin maken.
 
Onze keuken draagt zorg voor lekker, goed en gezond eten, onze bediening heeft de gastvrijheid heel hoog in het vaandel staan. Voor de gastvrijheid aan uw tafel kunnen we dit jaar tijdens kerst helaas niet zorgen. Wel kan onze keukenbrigade zorgen voor de lekkerste gerechten.  Op onze website gaan we binnenkort ons feestdagenmenu presenteren. Krijgt u hiervan al 't water in de mond? 
 
Hou onze Social-Media kanalen en de website in de gaten voor meer informatie.
 
 
Winterterras
We blijven positief denken, zo hebben we een investering gedaan om tijdens de winterperiode buiten gasten die veilig, sfeervol, behaaglijk en bourgondisch willen genieten hier de mogelijkheid te bieden. Een verwarmd terras en sfeervol aangekleed. Wij nodigen u uit om na de opening van de horeca te ervaren hoe het voelt om tijdens de winter bij ons op het terras te zitten.
 
Onder voorbehoud
Wij hopen natuurlijk eerder u op ‘normale’ wijze bij ons aan tafel te ontvangen.
Vanaf dat moment blijven de afhaal- en bezorgmogelijkheden bestaan.
 
Graag TOT ZIENS!
 
Gerold en alle collega's
 
Deze mail wordt u toegezonden aangezien u een gastkaart bezit. We sturen u deze mail naar: [EMAIL]. Indien u zich wilt afmelden kunt u onderaan de mail de link aanklikken
 

Ga terug naar het overzicht

Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...