Kok

 


Wij bieden

Een prettige werksfeer.
Een goed georganiseerde omgeving.
Mogelijkheden om 'te groeien'.
Een fijne werkplek.


Wij zoeken iemand

Die samen kan werken
Die gemotiveerd is.
Die verantwoordelijkheidsgevoel heeft.
Die trots kan zijn.
Die zijn best doet om onze gast opnieuw terug te zien.


Wat zijn de werkzaamheden?

Basisprodukten snijden.
Frituren.
Bereiden van lunchgerechten.
Basisproducten samenstellen.
Ondersteuning van zelfstandig werkend kok.
Ontvangen en opbergen van producten.
Schoonmaakwerkzaamheden.


Werktijden

Qua werktijden staat de zomerperiode
voor een grotere aanloop dan de winter.
We gaan uit van werkdagen van 7 a 9 uur.
Van oktober t/m maart is het rustiger, men 
kan dan 2 a 3 dagen werken.

Van november t/m februari:
Op maandag gesloten

Maart, april en oktober:
Maandag, dinsdag en woensdag 11.00-17.00.
Donderdag t/m zondag: gehele dag geopend

Mei t/m september:
Iedere dag geopend  

 

Spreekt  de genoemde vacature u aan,
dan nodigen wij u uit voor het mailen van een
sollicitatie/motivatiebrief, begeleidt met
pasfoto en C.V.

Herberg De Morgenstond
t.a.v. Gerold van der Vrande
info@herbergdemorgenstond.nl

 

Terug naar overzicht

Juist omdat het er zo gewoon is, is deze plek zo markant...