Herberg De Morgenstond
St. Barbarastraat 35
5766 PC Griendtsveen
telefoon 0493 - 529 251
info@herbergdemorgenstond.nl

Hoofdgerecht

 

Maaltijdsalades

Vis 14,75
met scampi, gerookte makreel en forel.

Vlees 14,75
met gebakken kip, rauwe ham en varkenshaas.


Vegetarisch 13,75
met geitenkaas, gefrituurde groenten als broccoli,
champignons, knoflook en uien.

• Maaltijdsalades worden geserveerd met brood en kruidenboter.
• Friet i.p.v. stokbrood 1,85


Hoofdgerechten vlees


Herbergschotel-vlees menuprijs
Een maandelijks wisselend hoofdgerecht.
Zie de herbergkaart voor in deze kaart / pagina 3

Zoervleisj, Limburgs trots 17,75
Zoervleisj (zuurvlees) bereid volgens authentiek Limburgs recept.
Geserveerd met zilveruitjes, spekjes en groenten .
Zo gewoon, en ohhh… zo lekker.

Turfstrooisel 14,75
Roergebakken gehakt met bruine bonen, champignons, ui en spekjes
gekiept op een bult van sla.

Bruiloftsmaal 17,25
Varkenshaas omwikkeld met parmaham en salie,
geserveerd met dragon-roomsaus en groenten.

Biefstuk naturel. 18,50
Biefstuk gebakken champignons. 21,50
Biefstuk pepersaus of champignon-roomsaus. 20,75
Geserveerd met groenten.

Schnitzel naturel . 16,75
Schnitzel gebakken champignons. 19,75
Schnitzel pepersaus of champignon-roomsaus. 19,00
Geserveerd met groenten.

• Bovenstaande vleesgerechten worden geserveerd met friet en salade.
• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.
Hoofdgerechten vis

Herbergschotel-vis menuprijs
Een maandelijks wisselend hoofdgerecht.
Zie de herbergkaart voor in deze kaart / pagina 3

Mooie vangst 19,50
Zeebrasem / dorade gevuld met tuinkruiden,
een feest om te eten en een lust voor het oog.

Slibtongetjes ‘a la meuniere’ 19,50
Twee gebakken slibtongetjes lekker afgeblust met een citroentje.

Vissers-paar 17,75
Gebakken schelvis in combinatie met vijf scampi`s
op een stamppotje van ijsbergsla en spekjes met tomaten-basilicum olie.

• Bovenstaande visgerechten worden geserveerd met groenten, friet en salade.
• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.


Verse Mosselen 21,75
In de maanden juli en augustus serveren we verse mosselen op twee wijzen.
We serveren deze met mosterd, cocktail en knoflooksaus, salade en stokbrood.

• Friet i.p.v. stokbrood. 1,85


Vegetarische hoofdgerechten


Ravioli 15,75
Ravioli`s gevuld met spinazie en geitenkaas geserveerd
in roomsaus met spinazie. Bijlage stokbrood.

Portabello 17,75
Gevuld met spinazie, tomaten, uien met kummel en gele wortel .
Bijlage friet en salade.

• Wilt u gebakken aardappelen i.p.v. friet dan kunt u dit aangeven.
• Extra salade of groente n. 3,00
• Extra portie friet of gebakken aardappelen. 2,50


Ouderen- jeugdmenu

In het kader van; een iets kleinere portionering ¾ portie

Soep
Tomatensoep 3,75
s Zondagse-soep 3,75

Hoofdgerecht
Biefstukje (1/2) 12,50
Schelvisfilet 12,50
Aangekleed met verse groenten ,
friet (of gebakken aardappeltjes) en salade.

Ravioli met spinazie 10,00
Met stokbrood.


Nagerecht Boeren yoghurt 4,25
met vers fruit.



Van eigen bodem    
zuurvlees Fam. van der Vrande  Gemert
klavertjeskaas   Fam Mertens Kessel
pasta Ovivo Meerlo
mosterd   IJsvogel Arcen
Website door Buro TARGET